intimidatie

Jennifer Hoffman openhartig over breuk met Daan Schuurmans

Jennifer Hoffman heeft veel geleerd over zichzelf door haar breuk met Daan Schuurmans. “Ik was te lief, te loyaal.” Dat zegt de actrice in een interview met JAN Magazine.

“Iemand zei later: je hebt twee goede eigenschappen die samen gevaarlijk kunnen zijn. Je denkt altijd voor de ander én je hebt het geduld van een olifant. Dan kan het gebeuren dat je te lang blijft vechten voor een verloren zaak.” Hoffman en Schuurmans verbraken in 2006 hun verloving, nadat de acteur verliefd werd op actrice Bracha van Doesburg.

Sprookje

Hoffman dacht lange tijd dat Schuurmans – wiens naam ze niet noemt – de liefde van haar leven was. “Bij hem moest alles groots en meeslepend zijn. Het was sprookjesachtig. Maar later heb ik me afgevraagd waarom alles op zijn manier moest. Toen hij mij ten huwelijk vroeg had ik eerder het idee dat hij zichzelf vroeg. Anders had hij me wel ergens anders gevraagd en niet in een vijfsterrenhotel met champagne in Manhattan.” De actrice noemt haar ex in het interview een narcist, maar geeft toe dat zij niet weet hoe hij nu is. “Het is alweer jaren geleden. Misschien is hij nu anders.”

Inpalmen

“Narcisten kunnen mensen inpalmen, dat kon hij ook. Terwijl hij eigenlijk van mening was dat alle mensen in principe klootzakken waren. Hij was achterdochtig en paranoïde. En jaloers. Ik mocht niet met andere mannen praten.” Volgens Hoffman was de relatie niet in één keer over toen haar verloofde verliefd werd op een ander. “Het is nooit de volledige waarheid geweest. Een jaar lang heb ik geknokt voor de relatie, totdat ik op een dag gevoelloos, emotieloos kon zeggen: ik kan niet meer. Ik ben op.”

Inmiddels is de actrice gelukkig met komiek Henry van Loon. “In de drie jaar dat ik bij hem ben, heb ik mij echt nog nooit zo gesteund gevoeld. Ik durf te zeggen dat ik het leuk zou vinden als hij de vader van mijn kinderen wordt.”

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.