intimidatie

Jennifer Hoffman openhartig over breuk met Daan Schuurmans

Jennifer Hoffman heeft veel geleerd over zichzelf door haar breuk met Daan Schuurmans. “Ik was te lief, te loyaal.” Dat zegt de actrice in een interview met JAN Magazine.

“Iemand zei later: je hebt twee goede eigenschappen die samen gevaarlijk kunnen zijn. Je denkt altijd voor de ander én je hebt het geduld van een olifant. Dan kan het gebeuren dat je te lang blijft vechten voor een verloren zaak.” Hoffman en Schuurmans verbraken in 2006 hun verloving, nadat de acteur verliefd werd op actrice Bracha van Doesburg.

Sprookje

Hoffman dacht lange tijd dat Schuurmans – wiens naam ze niet noemt – de liefde van haar leven was. “Bij hem moest alles groots en meeslepend zijn. Het was sprookjesachtig. Maar later heb ik me afgevraagd waarom alles op zijn manier moest. Toen hij mij ten huwelijk vroeg had ik eerder het idee dat hij zichzelf vroeg. Anders had hij me wel ergens anders gevraagd en niet in een vijfsterrenhotel met champagne in Manhattan.” De actrice noemt haar ex in het interview een narcist, maar geeft toe dat zij niet weet hoe hij nu is. “Het is alweer jaren geleden. Misschien is hij nu anders.”

Inpalmen

“Narcisten kunnen mensen inpalmen, dat kon hij ook. Terwijl hij eigenlijk van mening was dat alle mensen in principe klootzakken waren. Hij was achterdochtig en paranoïde. En jaloers. Ik mocht niet met andere mannen praten.” Volgens Hoffman was de relatie niet in één keer over toen haar verloofde verliefd werd op een ander. “Het is nooit de volledige waarheid geweest. Een jaar lang heb ik geknokt voor de relatie, totdat ik op een dag gevoelloos, emotieloos kon zeggen: ik kan niet meer. Ik ben op.”

Inmiddels is de actrice gelukkig met komiek Henry van Loon. “In de drie jaar dat ik bij hem ben, heb ik mij echt nog nooit zo gesteund gevoeld. Ik durf te zeggen dat ik het leuk zou vinden als hij de vader van mijn kinderen wordt.”

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.