meest begeerde politici

Jeanine Hennis en Geert Wilders meest begeerde politici

Met welke politicus of politica zou jij het bed wel willen delen? Dat was de vraag die AshleyMadison.com voorlegde aan haar leden. VVD-blondine Jeanine Hennis en Geert Wilders doen bij de meeste ondervraagden de harten sneller kloppen. Oud premier Jan Peter Balkenende mag zich toch nog verheugen in 1,5% van de stemmen.

Wanneer een politicus aantrekkelijk gevonden wordt, levert hem dit altijd een gunstig aantal stemmen op. Ook al zeggen de meeste mensen van niet. Onderzoek heeft aangetoond dat dit onbewust zeker het geval is.

“De media heeft het uiterlijk van politici belangrijk gemaakt,” zegt woordvoerder Marco Barneveld van AshleyMadison.com, de site voor mensen op zoek naar een affaire. “Het publiek kijkt naar de gezichten, let op de lichaamstaal, luistert naar de manier van praten van een politicus. Iemand met een goed uiterlijk komt met veel meer weg dan iemand met minder allure.”

PVV leider Wilders staat op de eerste plaats bij de 529 ondervraagde vrouwen. “Dat verklaart wellicht ook waarom bij de Tussentijdse Peilingen van AshleyMadison.com de PVV als grootste partij uit de bus kwam bij de ondervraagde vrouwen,” weet Barneveld. Dat de grootste partij bij de mannen de VVD was zou wellicht, en we willen niets suggereren weleens te maken kunnen hebben met de aantrekkelijkheid van Jeanine Hennis. De tweede plek is bij de 872 ondervraagde mannen trouwens  ook voor een PVV’er. Fleur Agema krijgt maar liefst 23,4 van de ondervraagde mannen achter zich aan.

Mannen

Jeanine Hennis 25,60%
Fleur Agema 23,40%
Barbara Visser 21,50%
Sabine Uitslag 11,30%
Myrthe Hilkens 9,60%
Mei Li Vos 5,20%
Milten Burg 2,10%
Edith Schippers 1,30%

Vrouwen

Geert Wilders 48,70%
Mark Rutte 22,30%
Diederik Samsom 11,20%
Maxime Verhagen 8,70%
Ruud Lubbers 4,60%
Alexander Pechtold 2,80%
Jan Peter Balkenende 1,20%
Bert Koenders 0,50%

Bron: AshleyMadison

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Beschermd: Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.