meest begeerde politici

Jeanine Hennis en Geert Wilders meest begeerde politici

Met welke politicus of politica zou jij het bed wel willen delen? Dat was de vraag die AshleyMadison.com voorlegde aan haar leden. VVD-blondine Jeanine Hennis en Geert Wilders doen bij de meeste ondervraagden de harten sneller kloppen. Oud premier Jan Peter Balkenende mag zich toch nog verheugen in 1,5% van de stemmen.

Wanneer een politicus aantrekkelijk gevonden wordt, levert hem dit altijd een gunstig aantal stemmen op. Ook al zeggen de meeste mensen van niet. Onderzoek heeft aangetoond dat dit onbewust zeker het geval is.

“De media heeft het uiterlijk van politici belangrijk gemaakt,” zegt woordvoerder Marco Barneveld van AshleyMadison.com, de site voor mensen op zoek naar een affaire. “Het publiek kijkt naar de gezichten, let op de lichaamstaal, luistert naar de manier van praten van een politicus. Iemand met een goed uiterlijk komt met veel meer weg dan iemand met minder allure.”

PVV leider Wilders staat op de eerste plaats bij de 529 ondervraagde vrouwen. “Dat verklaart wellicht ook waarom bij de Tussentijdse Peilingen van AshleyMadison.com de PVV als grootste partij uit de bus kwam bij de ondervraagde vrouwen,” weet Barneveld. Dat de grootste partij bij de mannen de VVD was zou wellicht, en we willen niets suggereren weleens te maken kunnen hebben met de aantrekkelijkheid van Jeanine Hennis. De tweede plek is bij de 872 ondervraagde mannen trouwens  ook voor een PVV’er. Fleur Agema krijgt maar liefst 23,4 van de ondervraagde mannen achter zich aan.

Mannen

Jeanine Hennis 25,60%
Fleur Agema 23,40%
Barbara Visser 21,50%
Sabine Uitslag 11,30%
Myrthe Hilkens 9,60%
Mei Li Vos 5,20%
Milten Burg 2,10%
Edith Schippers 1,30%

Vrouwen

Geert Wilders 48,70%
Mark Rutte 22,30%
Diederik Samsom 11,20%
Maxime Verhagen 8,70%
Ruud Lubbers 4,60%
Alexander Pechtold 2,80%
Jan Peter Balkenende 1,20%
Bert Koenders 0,50%

Bron: AshleyMadison

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.