schaamhaar

Je schaamhaar laten staan is weer hot!

Ben je al sinds jaar en dag in de weer om alles kaal te scheren daar beneden omdat je denkt dat het hip en trendy is of omdat je simpelweg denkt dat het er nou eenmaal bij hoort vandaag de dag; dan hebben we nieuws voor je.  Je schaamhaar laten staan is weer helemaal “in”.

Vachtje

Nu de dagen korter worden en de temperaturen dalen kan een extra vachtje geen kwaad. En hoewel het de afgelopen jaren helemaal hot was om je schaamhaar af te scheren blijkt de nieuwe trend te zijn dat je het gewoon weer lekker laat staan. Helemaal hip! Vooral celebs als Lady GaGa en Miley Cyrys zouden voor deze ommezwaai zorgen als we het Britse magazine Tatler mogen geloven.

Intieme plekjes

Je intieme plekken op geregelde tijdstip eens voorzien van een goede snoeibeurt, is dus passé. “Als we het hebben over schaamhaar niet meer scheren, bedoelen we ook echt een schitterende, volle en onverzorgde struik”, laat de maker van het artikel weten.

Tijdbesparend

Naast tijdbesparend zou het ook beter zijn voor je schaamstreek. Of de trend ook hier in Nederland  aan een stevige opmars bezig is, da’s nog maar de vraag…

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!