Achter het behang

Je kinderen achter het behang willen plakken

Dat we dol zijn op slogans is duidelijk. In een korte maar krachtige zin een bepaald gevoel duidelijk weergeven zodat het voor veel mensen herkenbaar is, is een kunst op zich. Het onderwerp wat daar vaak voor gekozen wordt in kinderen en ouders. Ouderschap lijkt allemaal zo leuk, maar soms zou je de kinderen echt achter het behang willen plakken. Of doen alsof dat kind dat naast je staat te jengelen niet bij jou hoort.

Je kinderen achter het behang willen plakken

Ken jij die ouderwetse kaarten van Someecards?  Op de site MetoWe.nl las ik hierover een artikel. De kaarten hebben verschillende onderwerpen, en dus ook het ouderschap, want daar valt genoeg over te zeggen.  De teksten vallen op doordat ze cynisch, maar verfrissend eerlijk zijn! Hier volgen de vertalingen, denk er zelf een hopeloze moeder of een uitgeputte vader bij. Of een vriendin die geen kinderen heeft. Zij snapt misschien niet waarom jij jouw kinderen wel eens achter het behang zou willen plakken.

 • Ik zal altijd van je houden, Ik zal je altijd leuk vinden, maar wanneer je zo blijft schreeuwen zoals je nu doet, ga ik doen of ik je niet ken.
 • Ik hou van jouw kinderen, omdat ze een constante herinnering zijn om de pil niet te vergeten.
 • Ouderschap is als babysitten dat nooit stopt. Met het verschil dat je er niet voor betaald wordt.
 • Bedankt dat je me laat weten dat je sinds je een huisdier hebt, snapt wat het voor mij is om ouder te zijn.
 • Mijn baby is in bad geweest, is mooi aangekleed en voorzien van perfecte assesoires. Ik ga volgende week weer wel eens douchen.
 • De snelste manier voor een moeder om de aandacht van haar kinderen te krijgen, is te gaan zitten en te laten zien dat ze op haar gemak is.
 • Geduld is datgene wat ouders hebben wanneer er getuigen aanwezig zijn.
 • Beide verse ouders zijn samen bezig hun baby in bad te doen. De vader vraagt zich daarbij af of ze überhaupt een idee hebben waar ze mee bezig zijn.
 • Ik ben blij dat ik zo’n schattige baby heb om te gebruiken op mijn profielfoto totdat ik zelf weer op gewicht ben.
 • Een moeder met een jengelend kind zegt tegen een vriendin: Bel me elk moment wanneer je wenst dat je kinderen had.
 • Een ambitieuze vrouw zie je denken: Ik sta best open voor kinderen wanneer geen enkele van mijn echte dromen uit gaan komen.
 • Ik wil dat mijn kinderen goed worden in wiskunde. Maar niet zo goed dat ze gaan meerekenen hoeveel glazen wijn ik al op heb.
 • Op Pinterest zoeken naar gezellige activiteiten om te doen met mijn kinderen is de beste manier om die tijd al niet met mijn kinderen door te brengen.
 • Het hebben van een baby heeft ons huwelijk gered, omdat we te moe zijn om ook maar enigszins ruzie te maken.
 • Na negen maanden niet mogen drinken, is de tolerantie van nog een wijntje een stuk ruimer.
 • Sorry, dat onze babysitter van vandaag duurder was dan ons afspraakje.
 • De lach van mijn kinderen is mijn favoriete geluid. Het geluid van hun rustige ademhaling wanneer ze in diepe slaap zijn, komt op een dikke tweede plaats.
 • Mijn kinderen zijn de reden dat ik iedere dag opsta. Echt enorm vroeg, Iedere dag weer opnieuw.

Meer lezen over ouderschap en kinderen op een leuke en frisse manier. Kijk dan op MetoWe.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!