ga verleiden

Je ideale date volgens je sterrenbeeld

Daten is hartstikke leuk maar het kost je ook behoorlijk wat tijd. Het appen is in het begin een uitdaging (hoeveel emojis worden als te enthousiast beschouwd?), de eerste date (doorgaans toch ietwat ongemakkelijk) en dan de nerveuze wachttijd om te zien of je daadwerkelijk met elkaar wil blijven daten of dat het overgaat. Gelukkig weten de sterren raad. Dit is wie je zou moeten daten op basis van je sterrenbeeld.

Vissen

Een Vissen is een dromerig sterrenbeeld. In combinatie met een andere Vissen, zal je een gelukkige en creatieve relatie hebben. Maar, voor Vissen die emotioneel iets opener moet worden, kan een Schorpioen de perfecte oplossing bieden. Ook een Kreeft heeft een heleboel emoties die een goede balans zijn met de gevoelige Vissen.

Waterman

Bekend als het meest vrijgeestige sterrenbeeld. De Waterman heeft een partner nodig die haar liefde geeft en haar ondersteunt in haar keuzes, zonder dat het te klef wordt. Je hebt nog steeds bevestiging nodig, maar ruimte én tijd is een must. Soortgelijke tekens, zoals Tweelingen en een Boogschutter werken goed. Dit komt door hun avontuurlijke persoonlijkheden. Maar, een rustige en verstandige Ram kan het perfecte tegengif zijn voor de dromerige Waterman.

Stier

De Stier staat bekend om haar standvastigheid en loyaliteit, eigenschappen die bijna met elk teken goed zouden werken. Maar, dankzij hun praktische aard, zou een Stier goed matchen met een Maagd of Steenbok. Deze twee sterrenbeelden hechten waarden aan hard werken en ambities. Voor een onverwachte date, zou je eens kunnen daten met een Schorpioen. Zij kunnen je wellicht uit je comfortzone halen.

Ram

Een Ram is over het algemeen een gelukkige soloreiziger. Maar, je houdt ook van gezelschap met iemand die jou helemaal begrijpt. Een Boogschutter zal je meer uitdagen, maar een Waterman zal een creatieve en vrije energie op je loslaten. Een Ram is een gepassioneerde partner wanneer zij de kans krijgen, maar mocht je worden tegengehouden dan doet dit niet veel goeds.

Tweelingen

Tweelingen zijn verdeeld als het aankomt op keuzes maken. Ze hebben vaak aanmoediging nodig van een partner die hen ondersteund. Maar, Tweelingen zijn ook makkelijk verveeld en hebben een partner nodig die hen scherp houdt en uitdaagt. Of dat nu met een talent, een goed gesprek of dezelfde ambitie is. Daten met een andere Tweeling kan goed werken, door jullie gemeenschappelijke persoonlijkheden. Ook een Weegschaal is een goede match, maar als je altijd vermaakt wil worden past de slimme en dappere Leeuw het beste bij je sterrenbeeld.

Kreeft

Kreeften staan erom bekend dat ze gemakkelijk gekwetst, geheimzinnig en emotioneel zijn. Kreeften hebben iemand nodig die verder kijkt dan hun neus lang is. Een Stier zal loyaal en attent zijn, strevend om de Kreeft beter te leren kennen. Maar, de gevoelige Vissen zal de Kreeft volledig accepteren om wie ze is.

Leeuw

Een Leeuw, vaak energiek en luidruchtig, heeft een partner nodig die in staat is om hun rumoerige karakter te evenaren of te temperen. Daten met een andere Leeuw is een potentiële match, maar bereid je voor op een hectische en luidruchtige relatie (jullie willen elkaar overschreeuwen). Een Weegschaal is de perfect fit, dit sterrenbeeld zal de Leeuw een goede balans geven.

Maagd

Introvert en stabiel. Maar, als een Maagd eenmaal haar partner vindt, dan is dit vaak een blijvertje en plan je graag direct de toekomst. Maagden hebben een partner nodig die hen in staat stelt hun eigenaardigheden te tonen. De raadselachtige en mysterieuze Schorpioen zal een Maagd aanmoedigen om uit hun schulp te kruipen en een beetje spontaniteit te omarmen.

Weegschaal

Een Weegschaal vindt eerlijkheid en transparantie in een relatie het belangrijkst. Ze hunkeren naar orde en vertrouwen in een partner. Boogschutters, Weegschalen en de Leeuw zijn allemaal goede matches, omdat ze je uit je comfortzone zullen halen en tegelijkertijd de wederzijdse behoefte aan liefde en zorg in balans houden.

Schorpioen

Schorpioenen kunnen goed met andere Schorpioenen. Maar, een gepassioneerde partner zoals een Stier of Maagd passen ook goed bij dit sterrenbeeld. Wil je meer een emotionele band? Dan past de Kreeft perfect bij je.

Boogschutter

Een Boogschutter kan met veel dingen impulsief zijn, maar heeft uiteindelijk een partner nodig die hen in staat stelt om te settelen en hen tegelijkertijd de emotionele steun geeft waar ze van nature naar verlangen. Een Tweeling zal dezelfde liefde voor avontuur met je delen, ze zijn bereid om met je op zoek te gaan naar spanning. Maar, een Weegschaal zal je meer stabiliteit en rust geven.

Steenbok

Steenbokken zijn gepassioneerd in alles wat ze doen, dus een Maagd of Stier zullen succesvolle matches zijn. Echter, een Steenbok hunkert ook stiekem naar een ‘wilder’ leven, waardoor een Kreeft of een Waterman beter bij je past.

Bron: Marie Claire

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam