rafael en sabia definitief uit elkaar

Je ex terugwinnen: hoe doe je dat?

Je kent het vast wel. Het is over en uit met je voormalige geliefde maar enige dagen, weken of soms zelfs maanden later krijg je in een vlaag van verstandsverbijstering het idee om hem of haar voor je terug te winnen. Al het leed is verleden tijd en je herinnert je vooral de mooie tijden. Voor jou het signaal om in actie te komen, maar hoe?

(Om)kopen

Uit een recent onderzoek waaraan bijna 2000 mensen deelnamen en dat werd gepubliceerd door de Daily mail blijkt dat meer dan de helft ooit heeft geprobeerd de ex terug te winnen door een cadeautje voor hem of haar te kopen. Bij ruim zestig procent gaf dit het gewenste resultaat. Opmerkelijk is dat drie kwart van de vrouwen seks inzet om haar ex terug te krijgen. Mannen kopen in de meeste gevallen een bloemetje, maar ook lingerie, sieraden of schoenen behoren tot het assortiment om de dame in kwestie opnieuw te veroveren.

Desinteresse

Ruim een derde van de mannen heeft ooit geprobeerd zijn ex terug te winnen door juist volkomen ongeïnteresseerd over te komen.  De dames weten hier ook wel raad mee, daar paste maar liefst twee derde van hen deze truc toe.

Seks = back

Vrouwen schuwen een potje seks niet om hun doel te bereiken: namelijk hun ex voor zich terugwinnen. Maar liefst driekwart van de vrouwen geeft toe dit middel wel eens te hebben ingezet. Bij de mannen is dit slechts een kwart.

Drank maakt meer kapot..

Dan je lief is. Althans dat zeggen ze. Uit hetzelfde onderzoek komt naar voren dat iets minder dan de helft van de mannen en iets meer dan de helft van de vrouwen hun ex-partner weleens dronken heeft gevoerd in de hoop om hem of haar terug te krijgen.

Bron: Dailymail

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.