wachtwoorden online

Je ex in de smiezen houden op Facebook wordt nog simpeler

Gebruik jij Facebook om te volgen wat je ex allemaal uitspookt en met wie? Of voor die gruwelijke collega, die je niet wilt volgen maar waar je je wel aan wilt ergeren? Nu moet je zelf nog op zoek, maar Facebook komt met een nieuwe feature die zorgt dat je ex (of ex-en) helemaal vanzelf opduikt.

Gemeen

Even los van het feit of het wel zo’n goed plan is om het doen en laten van je ex te willen volgen op Facebook komen ze dus met een nieuwigheidje ‘Things in Common’ genaamd. Daar duiken de mensen op met wie je veel gemeen hebt, met name vrienden en likes.

Kunstmatige intelligentie

Bij heel wat mensen zal daar dus als vanzelf hun ex verschijnen of iemand anders die je je heel goed kent maar waar je een bloedhekel aan hebt. Veder werkt de sectie waarin Facebook suggesties doet van mensen die je mogelijk kent – dankzij kunstmatige intelligentie –  ook steeds beter. Met als gevolg dat ook daar je ex ineens weer opduikt….

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.