flirten tips zelfvertrouwen

Je ergste date in vijf woorden

Een date kan soms rampzalig verlopen. Sterker nog, uitlopen op je ergste nachtmerrie! In Amerika hebben ze een trend gezet. Met de hashtag #WorstDateIn5Words laten twitteraars weten waarom hun date een complete mislukking was.

Mislukte dates

Het kan verkeren. Je verheugt je op een leuke, spannende date en dan gebeurt er iets waardoor het uitloopt op een regelrechte ramp. Om uitdrukking te geven aan zo’n mislukte date twitteren ze erop los in de states. Je komt uiteenlopende reacties tegen, allemaal in 5 woorden.

Bijvoorbeeld: “Je moet mijn moeder ontmoeten”, “ze bracht haar kinderen mee” of wat te denken van “wacht, mijn ex belt me”. Wij zijn wel benieuwd of de Nederlandse single mislukte dates ook in vijf woorden pakkend kan neerzetten. Dus…kom op!

#ergstedatein5woorden

Wij vinden dat de hashtag #ergstedatein5woorden die van de Hollandse single moet worden. Laat jij ook weten wat je meest rampzalige date was? Wel in 5 woorden natuurlijk!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.