Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
groepsreizen voor singles
5 juni 2019

Je eerste vakantie als single na de scheiding

Pas gescheiden? Dan staat een vakantie boeken waarschijnlijk niet bovenaan je to-do-list. Maar wanneer het stof is neergedaald, je tot rust bent gekomen, dan is een korte break of langere reis misschien net wat je nodig hebt! Maar waar ga je heen en vooral… met wie? We zetten de opties voor je op een rij.

Singlevakantie met of zonder kinderen

Je vakantiekeus als kersverse single hangt natuurlijk ook een beetje af van de situatie waarin je verkeert na de breuk. Geen kinderen? Dan zijn de mogelijkheden legio omdat je in ieder geval niet aan de schoolvakanties vastzit. Heb je wel kinderen dan kun je ze natuurlijk gezellig meenemen. Wil je echt even tijd voor jezelf na alle hectiek dan zou het natuurlijk handig zin als ze bij je ex kunnen verblijven terwijl jij op vakantie bent. Opa’s en oma’s willen misschien ook wel bijspringen omdat ze zien dat je wel toe bent aan een relaxmomentje.

Singlevakanties: verleg je grenzen

Single man of vrouw, zonder kinderen heb je natuurlijk de maximale vrijheid. Mits je het op je werk kunt regelen kan je er tussenuit wanneer je maar wilt. Een relatiebreuk trekt doorgaans een zware wissel op je energieniveau dus even bijtanken en wat vitamine V opdoen kan beslist geen kwaad. Afhankelijk van hoe lang je weg wilt en kunt zijn er prachtige lange en wat kortere reizen te boeken. Ver weg of dichtbij, het kan allemaal. Je grenzen verlegen en jezelf beter leren kennen? Kies dan een bestemming waar je met je partner niet zo snel naar toe zou zijn gegaan. Maak letterlijk en figuurlijk een nieuw begin en ontdek opnieuw hoe mooi het leven kan zijn.

Reizen of daten?

Op reis gaan met andere singles is een hele prettige manier van reizen. Je bent alleen maar ook weer niet. Je ontmoet in rap tempo nieuwe mensen die net als jij op dit moment zonder partner door het leven gaan. Dat maakt dat ze open staan voor nieuwe ervaringen en contacten. De nadruk ligt op beleven, genieten en samen reizen, dus niet op daten! Boek je een singlereis met de verwachting daar wel een nieuwe partner aan de haak te slaan dan zal je jouw verwachtingen moeten bijstellen.

Nieuwe vrienden hou je er zeker aan over, maar een nieuwe liefde? Het kan natuurlijk altijd, want jullie zijn allemaal single en als het super klikt dan staat niets jullie in de weg, maar singlereizen zijn geen verkapte datingreizen. Singlereizen zijn er in alle soorten en maten. Van zonvakanties tot wintersport en van verre rondreizen en een weekendje weg. Maar ook 50plus singles hebben de voordelen van singlereizen ontdekt. Dus wil je lekker op reis met singles die in dezelfde levensfase verkeren, dat kan.

Reizen met kinderen

Als kersverse alleenstaande ouder is op vakantie gaan met je kinderen een hele uitdaging. Waar je eerst alles samen deed sta je er nu echt alleen voor en jij bent degene die je kids zoet moet houden. Onderweg en op de bestemming. Als ze al wat ouder zijn kunnen ze zichzelf wat beter vermaken, maar het blijft een hele onderneming. Daarom zijn eenoudervakanties echt een uitkomst. Kies, afhankelijk van hun leeftijd, samen een leuke bestemming uit en ga! De kinderen vermaken zich prima met leeftijdsgenootjes en jij? Jij hebt ook echt vakantie! Het is fijn om andere ouders te ontmoeten die in hetzelfde schuitje zitten en toch optimaal van hun vakantie willen genieten!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Koningaap - Safarireizen

gerelateerde artikelen

Voordelige uitjes met de kids tijdens de zomervakantie

We hebben 5 eenvoudige, soms gratis en voordelige uitjes voor de...

Corona houdt koppels (voorlopig) bij elkaar

Er is een forse terugloop van het aantal echtscheidingsaanvragen en dat...

Door Corona getroffen Twentse ondernemingen slaan de handen ineen

Het resultaat is festiCamp, midden in de natuur van de Achterhoek....

Single: wat doe jij met de vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie...

Eerste eenoudervakanties in eigen land boekbaar

Eenoudergezinnen die hun zinnen hadden gezet op een welverdiende vakantie kunnen...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Single maar niet alleen