Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
singles uitgaan
9 oktober 2017

Je bent single en je wilt wat

Misschien had je het niet zo bedacht, of juist wel, hoe dan ook; je bent single en staat aan het begin van een nieuw hoofdstuk van je leven. Eentje waarvan de toekomst ineens onzeker is. Soms voelt dat beangstigend maar tegelijkertijd ook leuk, nieuw en spannend!

Probeer jij als kersverse single ook opnieuw je draai te vinden? Dan merk je misschien dat het in het begin best lastig is je vrije weekenden en beetje lekker in te vullen. Je wilt niet het vijfde wiel aan de wagen zijn bij vrienden, ook niet in je uppie het hele weekend voor de buis doorbrengen en avond aan avond op stap het café in is ook niks voor jou. Hoe dan?

5 x uit en thuis in balans

Je tijd verdelen en een goede balans vinden tussen uit en thuis; dat is de kunst. Hoe je dat doet is afhankelijk van heel wat factoren.

1# Niet in de eerste plaats of je alleen voor jezelf hoeft te zorgen of dat ook kinderen hebt. Mét dan zijn je weekenden soms heel vol en druk als alleenstaande ouder, om op andere momenten de muren op je af te zien komen… Kies in jouw ‘single weekend’ leuke uitjes waar je energie van krijgt zodat je er weer tegen kunt wanneer de kids weer op de stoep staan.

2# Uitgaan en uitjes voor en met andere singles kosten vaak geld. Niet eens altijd heel veel, maar toch. Dit hoeft geen belemmering te zijn als je voldoende geld te besteden hebt. Heb je dat niet dan is het zaak een beetje creatiever om te springen met je vrije tijdsbesteding en te kijken naar gratis alternatieven. Vaak loont het om eens op internet te speuren naar gratis events bij jou in de buurt.

3# Ook jouw persoonlijkheid speelt een voorname rol in het vinden van je draai en je tijdverdrijf in het weekend. Was je in jouw relatie al behoorlijk uithuizig, dan zal je dit nu ook zijn. Zaten jullie doorgaans saampjes te cocoonen met Netflix op de bank, dan is er meer werk aan de winkel om je sociale leven een boost te geven.  Doe eens aan wat soulsearching, kijk wat je leuk vindt of lijkt en investeer in een hobby, cursus of sportclub die jouw sociale leven vergroot.

4# Niet alleen praktische zaken zoals tijd en geld spelen een rol in jouw weekendplanning. Ook je gemoedstoestand is (zeker na een scheiding) nogal aan verandering onderhevig. Bruis je op het ene moment van de energie, zit je het andere moment als een zombie op de bank en weet je niet waar je überhaupt de fut vandaan moet halen voor dat geplande etentje of avondje uit. Ons advies: luister naar je intuïtie en wees niet bang om een afspraak te cancelen of te verzetten.

5# Ben je toe aan het ontmoeten van andere singles net als jij maar heb je nog geen zin om te daten en is het woord ‘relatie’ nog compleet ver-van-je-bed-show? Sluit je aan bij een leuke singleclub in jouw regio, kijk eens wat voor events er worden georganiseerd door verschillende organisaties of werp een blik op de singles agenda. Ongedwongen, vrijblijvend nieuwe mensen leren kennen, daar krijg je niet alleen energie van, het maakt ook dat de weekenden weer leuk worden om naar uit te kijken!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Singles herfst ontmoetingen

Het is nu dan echt zover hoor, de herfst is begonnen!...

Op deze plekken kan je zomaar de liefde van je leven tegen het lijf lopen

Soms lijkt het wel alsof iedereen in de omgeving een relatie...

Single en op reis: Duitsland

Een leuke vakantiebestemming zonder dat je ver weg bent? Neem Duitsland...

Singles ontmoeten: de beste TIPS

Wanneer je single bent is het soms lastig om andere singles...

Win gratis kaarten voor het Singles Beach Festival

Singles opgelet! Aanstaande zaterdag 3 augustus gaat er iets unieks gebeuren...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Condoom.nl