Valentijsdag voor Singles

Jarig tijdens Covid-19? Zo kun je het toch leuk maken!

Jarig zijn is altijd een van de leukste feestdagen van het jaar. Je wordt een jaartje ouder, dus ook een jaartje wijzer. Vaak is dit dé gelegenheid om de familie en vrienden uit te nodigen en om bij te kunnen praten. Helaas is het al een aantal maanden niet het geval en zijn er hooguit 2 tot 4 mensen welkom thuis. In deze blog neem ik je mee naar hoe jij en anderen er toch voor kunnen zorgen dat jouw verjaardag onvergetelijk wordt.

Online

In plaats van je verjaardag met een grote groep thuis te vieren is het ook mogelijk om je verjaardag online te vieren. Er zijn verschillende tools waar je voor een lange tijd met elkaar kunt videobellen. Zo heb je toch de mogelijkheid om elkaar even te zien en bij te kunnen praten. Het is natuurlijk niet zoals eerst, maar dit geeft toch de mogelijkheid om zo al jouw familieleden en vrienden te kunnen zien. En wie weet wordt er zelfs een liedje voor je gezongen!

Activiteit

Doorgaand op de online verjaardag. Er zijn nu veel activiteiten die je online kan doen. Denk hierbij aan een gave escape room met je vrienden. Het werkt in principe net zoals in het echt alleen moet je nu aan de hand van je laptop achter clues zien te komen. Op internet zijn er veel verschillende escape rooms te vinden voor elke leeftijd. Wat ook leuk is, is het organiseren van een pub quiz. Hier kan je kiezen voor liedjes en tv shows raden, maar je kan ook een persoonlijke touch aan geven. Zo kan je erachter komt wie jou nou echt het beste kent!

Feestelijke aankleding

Het maakt niet uit waar je woont, er zullen altijd wel familieleden of huisgenoten zijn die het huis voor jou kunnen versieren. Versiering wil namelijk iedereen wel op zijn verjaardag! Zo kun je natuurlijk slingers ophangen, maar ook gekleurde bordjes met taart en bijpassende bekers kan de boel goed opvrolijken. Ook kan je met de familie of huisgenoten een klein feestje organiseren, waar red cups goed bij passen. Door het versieren van het huis of de

kamer kan een jarige zich toch nog extra jarig voelen. En natuurlijk is het niet als een normale verjaardag, maar hopelijk kan volgend jaar jouw verjaardag weer op de normale manier gevierd worden!

Kaartjes

Vroeger kreeg je vast veel kaartjes tijdens je verjaardag. Tegenwoordig gebeurt dit allemaal digitaal. Maar in deze tijden is het juist leuk om een kaartje op te sturen. Dit geeft een persoonlijke touch en is voor de jarige extra leuk om te lezen en te krijgen. Ook laat dit zien dat je nog steeds aan deze persoon denkt en hopelijk voelt de jarige zich toch iets meer jarig ondanks dat je elkaar alleen online kan zien.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende manieren om toch je verjaardag leuk te kunnen vieren, of iets voor een jarige te doen. Zelfs een verjaardag in deze tijd is geen excuus om niet het beste van jou dag te maken. Hopelijk heb je iets aan deze tips en kan je toch genieten van jouw verjaardag

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.