Dat jaloezie geen grenzen kent, bewijst de 25 jarige Azel Prather Jr wel. Hij zag geen andere manier om zijn vriendin te behouden dan een inzamelingsactie op touw te zetten zodat hij haar achterna kon reizen toen ze met wat vrienden op voorjaarsvakantie naar Miami ging.

Vriendin achterna

De bezorgde man maakte een GoFundMe pagina aan om zijn ‘relatie te redden’ ondanks het feit dat volgens hem de relatie fantastisch loopt en ze al anderhalf jaar bij elkaar zijn. Met het geld dat werd gedoneerd zou hij zijn 22 jarige vriendin Marissa achterna vliegen. Die ging, zonder hem, met wat vrienden naar Miami voor een korte voorjaarsvakantie om van de zon te genieten.

Zorgen

De man maakte zich naar eigen zeggen niet echt zorgen om zijn vriendin, maar het vrat wel aan hem. “Als je maar iets weet over Miami, dan is het wel dat je daar als vrouw niet als chaparone naar toe moet gaan” aldus Azal.

Relatie oproep

Op de website schrijft hij: “We hebben iets speciaals en ik zou niet willen dat dit verpest wordt door een beetje zon en strand. Als je ook maar iets wil doneren om mijn relatie te helpen redden zou ik dat heel erg waarderen. Ik heb enkel een vlucht heen en terug nodig.”

Azel wil slapen waar zijn vriendin slaapt, eten wat zij eet en alle feestjes en leuke activiteiten overzien tijdens de reis. ,,Alsjeblieft ‘fellas'”, voegt hij er wanhopig aan toe. ,,Ik hou van haar.”

Trage start

Na een ietwat trage start, werd zijn verhaal opgepikt door The Washington Post. ,,Ik denk dat de zeden gewoon wegsmelten door de zon in Miami”, zei hij tegenover de krant. Hij liet de krant weten dat hij niet op zou geven voor zijn vriendin terug is in haar woonplaats Maryland, zo’n 15 uur rijden vanaf Miami.

,,Ze heeft twee keer iets op Instagram gepost en allebei de keren droeg ze een badpak en kreeg de foto meer dan 200 likes”, klonk het. ,,Ik heb haar gevraagd ermee te stoppen. Dat zijn te veel likes voor mij.”

Doel geslaagd

Ondanks het controlerende gedrag en enkele negatieve commentaren, slaagde Azel er toch in zijn doel te bereiken. Hij heeft intussen meer dan 345 dollar ingezameld: genoeg voor zijn reisje heen en terug naar Miami.