Jaarwisseling dieptepunt voor singles

20-12-2005 – Jaarwisseling dieptepunt voor singles

Als single alleen de kerstdagen doorbrengen is al geen feest, maar alleen het nieuwe jaar inluiden wordt door de meeste singles als absoluut dieptepunt ervaren.

Dit blijkt uit de mini-enquête welke online magazine Singlessite.nl heeft gehouden onder bijna 350 bezoekers. Maar liefst 37 procent van de ondervraagden liet weten dat het alleen zijn met oud & nieuw erger is dan alleen de kerstdagen te moeten doorbrengen.

Het alleen zijn met de feestdagen wordt door de singles in zijn algemeenheid als iets negatiefs gezien. Van alle ondervraagden liet 67 procent weten het erg te vinden om deze dagen zonder partner te moeten doorbrengen. De jaarwisseling komt hier als meest vervelende feestdag uit de bus. Voor slechts 15 procent is het alleen zijn met oud & nieuw minder erg dan het alleen zijn met de kerstdagen.

Opmerkelijk is dat de ondervraagden ondanks hun ontevredenheid geen extra inspanningen te verrichten om voor de feestdagen een nieuwe liefde te vinden. De meerderheid, 53 procent, zegt hiervoor geen extra moeite te doen. Zo’n 23 procent doet evenveel moeite als anders, en 14 procent spant zich extra in om de feestdagen met een nieuwe vlam door te kunnen brengen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten