singles horoscoop 2017

Jaarhoroscoop singles – Liefde – Vriendschap – Gezondheid

Wat hebben de sterren in 2017 voor jou in petto? Wil je ook weten wat jouw kansen zijn in de liefde, de mogelijkheden in je carrière, de relatie met je vrienden en meer over jouw gezondheid? Check de jaarhoroscoop voor singles! 

Ram 21 maart – 21 april

Passie en een onweerstaanbare energie kenmerkt de Ram. Saaiheid is ver te zoeken. Ze zijn bezeten van lichamelijkheid, een gevoel van avontuur en houden ervan om te spelen. De Ram is verleidelijk en moeilijk te weerstaan. Ze zijn vaak degenen die een relatie starten, een rol die hen volledig op het lijf geschreven is. Trouw maar tegelijkertijd ook egocentrisch. Ze zijn gevoelige en begripvolle partners zolang ze het mooie van een ‘samen’ niet uit het oog verliezen. In de slaapkamer is de Ram dominant, experimenteel en open-minded. Erotiek is erg belangrijk voor de Ram maar zeker niet zonder een gevoelsmatige klik met hun geliefde.

Het jaar start turbulent met een crisis op het werk veroorzaakt door een uit de hand gelopen confrontatie met een ontoeschietelijke collega. Een eventuele verandering in carrière kan goed uitpakken, resulterend in meer verantwoordelijkheid en controle over het eigen doen en laten. In april maakt het oude plaats voor het nieuwe. Een tijd wanneer de Ram sterk het verlangen kan krijgen het leven om te gooien, een diepere betekenis te zoeken. Een nieuwe intense relatie, wellicht een liefdesrelatie, kan dan om de hoek komen kijken. Het leven wordt erg interessant naarmate het einde van het jaar nadert. Ongekende creativiteit op het werk en romantische ontwikkelingen kunnen de laatste paar maanden namelijk in het verschiet liggen.

Stier 22 april – 21 mei

De Stier toont in alles een voorliefde voor schoonheid. Genegenheid en intimiteit is voor hen de basis van een hechte en harmonieuze relatie. Ze zijn sentimenteel, romantisch en bezitten een bewonderenswaardige vasthoudendheid. De Stier is vaak de sterke kracht in een relatie maar wil zich ook veilig voelen en vertroeteld worden. Ze genieten van het prikkelen van alle zintuigen, of het nu gaat om gezellig dineren, knuffelen op de bank, luisteren naar mooie muziek of wegdromen bij een mooie zonsondergang aan zee. Bij de Stier gaan liefde en seks hand in hand. Wanneer ze gekoesterd en verkend worden, zullen ze zich overgeven aan lange avonden en nachten vol van passie, humor, fantasieën en intieme gesprekken.

Voor de Stier worden dit jaar enorme ontwikkelingen verwacht op zakelijk gebied. Ze kunnen betrokken raken bij een aantal veelbelovende projecten waarmee hun langgekoesterde dromen waargemaakt zullen worden. De Stier heeft een nuchtere en voorzichtige kijk op zakendoen en moet ervoor waken niet meegesleept te worden door al te enthousiaste en goedbedoelende dromers. Dit jaar zullen er niet alleen op zakelijk gebied maar ook in de privésfeer bruggen gebouwd worden tussen het oude en het nieuwe. Emoties kunnen hoog opspelen in mei. Vanaf de zomermaanden zal de Stier nieuwe talenten gaan ontdekken en daardoor mogelijk nieuwe wegen inslaan met onvoorziene en erg leuke gevolgen.

Tweelingen 22 mei – 21 juni

Tweelingen zijn constant in beweging, rusteloos, leergierig. Ze zijn vindingrijk, snel van begrip, grappig en houden van lachen en plezier maken, kortom easygoing en relaxed. Deze onbevangenheid laat een romance snel tot bloei komen. Tweelingen wringen zich in bochten om hun geliefde gelukkig te maken maar voelen zich soms ook melancholisch, als het ware ronddobberend in een zee van liefde. Een beetje aandacht brengt ze snel weer terug aan wal. Tweelingen houden van afwisseling en verrassingen in de slaapkamer. Een geliefde die flirt, seksuele toespelingen maakt en de fantasie prikkelt, maakt het intiem samenzijn helemaal een feest.

In het begin van het jaar kan de balans tussen werk en privé verstoord worden. Tweelingen zullen dan hun werkzaamheden grondig onder de loep moeten nemen. Een verhuizing zou zelfs tot de mogelijkheden kunnen behoren. De zomer is een geschikte tijd voor zelfontplooiing op persoonlijk vlak. Van augustus tot oktober zal de Tweelingen een veeleisende uitdaging worden voorgeschoteld die alleen met hard werken succesvol kan worden opgelost. Een bijzondere reis naar een exotische bestemming kan dit jaar ook op het programma staan, naar een eiland of ergens aan zee, een cruise wellicht. Een mooie gelegenheid om energie bij te tanken en nieuwe vrienden of zelfs een geliefde te ontmoeten tijdens dit drukke jaar.

Kreeft 22 juni – 23 juli

De Kreeft is zorgzaam, toegewijd en neemt meestal het voortouw in de romantiek. Noem het intuïtie of het zesde zintuig maar de Kreeft heeft het, een gevoel voor wat de ander wil. Beschermend en bijzonder hulpvaardig. Bij de Kreeft voel je je het middelpunt van alles en zo’n heerlijk gevoel is moeilijk te weerstaan. Liefhebben doet de Kreeft het liefst in een veilige en geborgen omgeving. Ze zijn vindingrijk en kunnen ook in de liefde goed aanvoelen wat hun geliefde begeert. Passie is bij de Kreeft niet zozeer in seksueel vuurwerk te vinden maar eerder in een intiem samensmelten. Seks staat bij hen vaak gelijk aan liefde.

Al met al lijkt 2017 een spannend jaar te worden waarin de horizon voor de Kreeft aanzienlijk verbreed wordt. Financieel kan het ze verrassenderwijs meezitten maar het is belangrijk om na te blijven denken en niet meegesleept te worden, ook al lijken de vooruitzichten zo mooi. De balans tussen het eigenbelang en dat van anderen kan dit jaar af en toe danig verstoord raken, in het begin van het jaar op persoonlijk vlak en vanaf mei op zakelijk vlak. Probeer compromissen te vinden en overwin de angst om het voortouw te nemen. Vanaf de zomer lijken de stormen voor de Kreeft te gaan liggen en is het een uitgelezen tijd om het lichaam en de geest rust te gunnen in een warm vakantieoord.

Leeuw 24 juli – 23 augustus

De Leeuw is creatief en uiterst sociaal en staat daarom graag in het middelpunt van de belangstelling. Ze willen graag bewonderd worden, zich geliefd voelen en een gebrek aan aandacht maakt hen dan ook onzeker. De Leeuw is een ras romanticus, vrijgevig en fantasierijk. Zelfverzekerd en veeleisend zijn ze zeker maar ze zijn zich er ook van bewust dat liefde niet iets vanzelfsprekends is. Ze houden van een liefde vol passie en seksuele spanning. ‘Never a dull moment’ dus. In bed wil de Leeuw vooral vuurwerk, actie, maar de geliefde wordt daarbij zeker niet vergeten, gelukzalige extase voor allebei is het motto.

De Leeuw gaat in 2017 verder met het grondig in orde brengen van de financiën in deze economisch onzekere tijden en kan daarbij in het voorjaar voor de keuze gesteld worden om van het veilige pad af te dwalen en een gokje te wagen. Voorzichtigheid is geboden. Ingrijpende veranderingen in de leefstijl kunnen in de loop van het zomer nodig blijken te zijn, het is beter om signalen van het lichaam niet te negeren. De relaties van de Leeuw waren het afgelopen jaar vaak vluchtig, chaotisch zelfs bij tijd en wijle, maar dat kan dit jaar zomaar omslaan. Een tijd vol prettige onzekerheid, verwachting, breekt dan aan waarin veel dromen bewaarheid kunnen worden.

Maagd 24 augustus – 23 september

De Maagd is eerlijk, betrouwbaar en stabiel, zeker geen flirt. Ze zijn makkelijk in de omgang en steken veel energie in hun relaties. De Maagd kan heel goed tussen de regels door lezen en weet daardoor precies wat het hart van hun geliefde begeert. Ze zijn soms verlegen en teruggetrokken maar degene die ze uit hun schulp weet te krijgen, wordt daarvoor rijkelijk beloond. Ze laten in de slaapkamer graag het initiatief over aan de ander maar voelen ook hier intuïtief goed aan waarnaar hun geliefde verlangt. Voeg daarbij dat ze erg makkelijk kunnen praten over romantische en seksuele gevoelens en er kan gezegd worden: de Maagd is een toegewijde en liefdevolle geliefde.

De Maagd zal zich neer moeten leggen bij een jaar van onvoorspelbaarheid. Op het werk kunnen grote veranderingen plaatsvinden, veroorzaakt door een instroom van nieuwe collega’s of door een andere rol waarin veel meer plaats is voor creativiteit of idealisme. Het voorjaar lijkt een bijzonder turbulente periode te worden. Verkeerde beslissingen liggen eind mei op de loer dus wees voorzichtig. De Maagd kan dit jaar helemaal vallen voor een nieuwe liefde. Verwacht geen gezapigheid maar juist veel vuurwerk. Van augustus tot oktober zal er eindelijk ruimte zijn om orde te scheppen in de chaos.

Weegschaal 24 september – 23 oktober

De Weegschaal is innemend, charismatisch en heeft gevoel voor stijl. Ze zijn altijd op zoek naar harmonie in een relatie en praten dus liever dan dat ze ruziën. Hoewel ze zich helemaal op hun gemak voelen in gezelschap, kijken ze toch vaak de kat uit de boom. De Weegschaal kan soms zelfs wat gereserveerd en afstandelijk overkomen. Maar eenmaal ontdooid zijn ze erg romantisch en speels. De Weegschaal houdt ervan het seksuele vuur langzaam aan te steken, een diner als voorspel doet wonderen. Erotiek zien ze als een spel waarin ze soms zin hebben om een dominante rol te spelen en de andere keer dat graag overlaten aan hun geliefde.

Het voorjaar kan een roerige tijd worden in de relatiesfeer, juist waar de Weegschaal erg gevoelig voor is. De Weegschaal is niet bang om in deze een ferm besluit te nemen maar of dit wijs is valt nog te bezien. Een verandering in de woonsituatie kan ook in het verschiet liggen maar of dat het gevolg is van de  relatieverwikkelingen of veroorzaakt wordt door een broodnodige renovatie is nog niet duidelijk. Later in het jaar kan de Weegschaal helemaal ondersteboven raken van iemand die zelf ook net een tumultueuze periode  achter de rug heeft. Een mengelmoes van gevoelens en verlangens maar dit keer heeft de Weegschaal de controle.

Schorpioen 24 oktober – 22 november

De Schorpioen is verleidelijk vindingrijk, intuïtief en heeft maar één doel voor ogen, de ultieme romance. De gevoelswereld is erg belangrijk voor de Schorpioen. Ze kunnen de gedachten van hun geliefde lezen als een open boek en praten over intimiteit is een vanzelfsprekendheid. Ze spreiden een ongekende passie tentoon voor alles waar ze in geloven. Seksualiteit maakt voor de Schorpioen een belangrijk deel uit van de relatie. Ze houden er vooral van genot te geven maar ook om erotische aandacht te krijgen om elkaar zo tot grote hoogten op te stuwen in het liefdesspel. Een erg zorgzame en toegewijde geliefde gaat schuil achter die rauwe energie.

In januari is de Schorpioen sterk gemotiveerd om te leren en te ontdekken. Dit kan een positieve weerslag op het werk hebben waar de collega’s aangenaam verrast zullen worden door een haast herboren en vrolijk gedreven Schorpioen. Dit enthousiasme is ook merkbaar in de privésfeer. April kan bij uitstek de maand worden voor liefde en romantiek. Wat er ook gebeurt, deze periode zal zeker een verrassing herbergen. Geliefden kunnen elkaar niet loslaten, het lijkt wel alsof ze aan elkaar gelijmd zitten. December zou wellicht in het teken kunnen staan van een succesvolle doorbraak in de carrière van de Schorpioen. Het wordt ongetwijfeld een interessant jaar voor hen.

Boogschutter 23 november – 21 december

De Boogschutter is veelzijdig, openhartig, charmant en nieuwsgierig. Het door en door leren kennen en het doorgronden van hun geliefde is erg belangrijk voor hen. De Boogschutter voelt zich erg thuis in een groot gezelschap. Ze zijn sociaal, innemend en soms zelfs flirterig. De Boogschutter heeft een sterke behoefte aan onafhankelijkheid, aan tijd voor zichzelf binnen een relatie. Ze zijn zich ervan bewust wat ze willen en wie ze willen. Eerst vriendschap en dan wellicht meer om zo gewend te raken aan de intimiteit van de ander. De geliefde van een Boogschutter is dan ook vaak een beste vriend of vriendin. Tussen de lakens is de Boogschutter fysiek ingesteld en een toegewijde, nieuwsgierige geliefde.

Na een moeilijk maar constructief 2016, belooft 2017 het jaar van de hoop te worden. Een jaar om lang gekoesterde dromen te vervullen. Januari en februari kunnen bij uitstek geschikt zijn om een nieuwe relatie te beginnen en oude banden te verstevigen. Een recept voor een paar opwindende maanden. Het voorjaar staat in het teken van studie, zelfontplooiing en het uitbreiden van het zakelijk netwerk. Na de zomer kan de Boogschutter meegesleept worden door een onverwachte spannende ontwikkeling in de persoonlijke sfeer of op het werk. Na de eerste euforie is het zaak weer snel terug te keren op aarde. Aan het einde van het jaar herontdekt de Boogschutter lang vergeten idealen.

Steenbok 22 december – 20 januari

De Steenbok is ambitieus, georganiseerd en toegewijd, werkt hard en heeft de voeten stevig op aarde. Ze zijn praktisch ingesteld en traditioneel, ze geloven in familie en het leggen van een solide fundering onder een relatie. De Steenbok vindt dat daden meer spreken dan woorden en tonen dan ook niet snel hun gevoelens. Bang om afgewezen te worden, zijn ze in eerste instantie verlegen en gereserveerd. Hoewel ze het vervelend vinden afhankelijk te zijn van hun geliefde, willen ze wel heel graag vertroeteld worden in bed. De Steenbok ziet liefde en seks als een twee-eenheid en geeft zich pas helemaal als er verliefdheid in het spel is.

Dit jaar kan zakelijk gezien erg succesvol worden. De trend is vorig jaar al ingezet en zet zich voort in de eerste helft van dit jaar. Het zal desalniettemin wel even kunnen duren voordat een en ander in kannen en kruiken is, niet voor september is de verwachting. Vanaf oktober kunnen veranderingen op persoonlijk vlak de overhand krijgen. Ze kunnen daarbij voor de keuze komen te staan om wel of niet door te gaan met een relatie. De kans is aanzienlijk dat de Steenbok daarmee in een nieuwe levensfase belandt. Het jaar eindigt zoals het begonnen is, met toegenomen aanzien en erkenning op het werk.

Waterman 21 januari – 19 februari

De Waterman is een onafhankelijke en creatieve geest, een onuitputtelijke bron van ideeën, een dromer die leeft voor het verwezenlijken van gezamenlijke idealen. Door hun innemende charme en hulpvaardigheid hebben ze veel vrienden. Hun gevende en zorgzame karakter is bewonderenswaardig maar ze lopen daarbij wel het risico zichzelf te vergeten. De romances van de Waterman zijn vaak onconventioneel, ondeugend en  fantasierijk. Hoewel ze uitermate sociaal zijn, hunkeren ze daarnaast ook naar een plek waar ze zich veilig kunnen voelen met hun kwetsbaarheid. Zonder diepgaande intimiteit, empathie en emotie is liefde voor de Waterman niet compleet. Verwacht creativiteit, heel veel pret en leuke experimentjes in de slaapkamer.

Het nieuwe jaar begint met een periode van optimisme en zelfontplooiing. De laatste jaren waren niet altijd de prettigste voor de Waterman maar 2017 lijkt dat goed te willen maken. Tussen mei en juli en wellicht ook nog later in december, kunnen zich onvermoede talenten openbaren bij de Waterman. Blijf realistisch en laat de droom niet uit elkaar spatten als een zeepbel. In juli kunnen ze zich in het diepe gegooid voelen door veranderingen in de privésfeer maar ze krijgen weer snel vaste grond onder de voeten. Dit is ook nodig aangezien de financiële zaken voortdurend bijsturing behoeven. De cirkel is rond als na oktober het optimisme weer terugkeert.

Vissen 20 februari – 20 maart

Vissen zijn fantasierijk, onbaatzuchtig, intuïtief, gevoelig en ze lopen vaak met hun hoofd in de wolken. Ze houden er van hun geliefde te verwennen met lieve cadeautjes en te verleiden met fantasietjes. Dit maakt ze erg aantrekkelijk. Door hun dromerigheid verliezen ze echter wel eens de realiteit uit het oog of vergeten ze zichzelf in alle vrijgevigheid. Vissen laten hun verlegenheid achter bij de deur van de slaapkamer. Voor de Vissen niets fijner dan langdurig de liefde bedrijven, vol emotie, spel, fantasie en humor. Seks en liefde vloeien bij hen in elkaar over.

Vissen zullen in dit nieuwe jaar hun aandacht waarschijnlijk helemaal gaan richten op de invulling van hun persoonlijke wensen, zowel in de privésfeer als op het werk. Relaties lijken alle kanten op te schieten en ze zullen alle zeilen moeten bijzetten om alles onder controle te houden. Veel zelfreflectie zorgt uiteindelijk voor de oplossing en voor rust. Het afgelopen jaar hebben Vissen ongelooflijk hard gewerkt en geïnvesteerd in hun carrière. Dit jaar kan er een verlangen boven komen drijven om de verworven positie en verantwoordelijkheden te laten vallen en een eigen weg te gaan volgen. Denk goed na of dit een echte wens is of juist vluchtgedrag. Een welverdiende ontspannende vakantie is aan te raden in dit jaar vol beweging.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!