iZio ontwikkelt verzekeringsbundel voor alleenstaande ouders

iZio heeft haar nieuwste product – een verzekeringsbundel voor alleenstaande ouders – gelanceerd. iZio kiest ervoor om speciaal voor deze doelgroep een product te ontwikkelen, om zo optimaal rekening te houden met de specifieke levenssituatieen behoeften van alleenstaande ouders.

Elk jaar komen er meer alleenstaande ouders bij. Waren er in 1995 360.000 éénouder gezinnen, in 2008 was dit aantal gegroeid naar ruim 465.000. Dit is een toename van bijna 30% (bron: cijfers CBS). Het ouderschap is niet eenvoudig en als alleenstaande ouder al helemaal niet. Ook financieel kan een dergelijke situatie bijzonder moeilijk zijn. iZio biedt daarom vanaf heden ook speciaal voor alleenstaande ouders de goedkoopste en makkelijkste all-in-one verzekeringsbundel van Nederland. De verzekeringsbundel van iZio is zo’n 40% goedkoper dan in de markt gebruikelijk is. Bovendien is de bundel zo samengesteld dat oververzekeren en dubbele dekkingen, voor velen een onnodige kostenpost, tot het verleden behoren.

iZio is online verkrijgbaar via www.izio.nl.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?