iZio ontwikkelt verzekeringsbundel voor alleenstaande ouders

iZio heeft haar nieuwste product – een verzekeringsbundel voor alleenstaande ouders – gelanceerd. iZio kiest ervoor om speciaal voor deze doelgroep een product te ontwikkelen, om zo optimaal rekening te houden met de specifieke levenssituatieen behoeften van alleenstaande ouders.

Elk jaar komen er meer alleenstaande ouders bij. Waren er in 1995 360.000 éénouder gezinnen, in 2008 was dit aantal gegroeid naar ruim 465.000. Dit is een toename van bijna 30% (bron: cijfers CBS). Het ouderschap is niet eenvoudig en als alleenstaande ouder al helemaal niet. Ook financieel kan een dergelijke situatie bijzonder moeilijk zijn. iZio biedt daarom vanaf heden ook speciaal voor alleenstaande ouders de goedkoopste en makkelijkste all-in-one verzekeringsbundel van Nederland. De verzekeringsbundel van iZio is zo’n 40% goedkoper dan in de markt gebruikelijk is. Bovendien is de bundel zo samengesteld dat oververzekeren en dubbele dekkingen, voor velen een onnodige kostenpost, tot het verleden behoren.

iZio is online verkrijgbaar via www.izio.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!