Italianen zijn het meest positiefs over hun seksleven

Italianen zijn het tevredenst over hun seksleven. Britten zijn daarentegen minder blij met hun prestaties onder de lakens.

Dit blijkt uit onderzoek waarvoor zesduizend mannen en vrouwen uit Italië, Frankrijk, Engeland, Schotland en Wales zijn ondervraagd. 64 procent van de ondervraagden Italiaanse mannen en vrouwen zeggen blij te zijn met hun seksleven. Een vrijpartij tussen Italianen duurt volgens het onderzoek minimaal tien minuten, zo meldt Daily Mail.

Het onderzoek werd uitgevoerd om mensen te stimuleren om hulp te zoeken bij seksuele problemen, zoals vroegtijdige zaadlozing. Een vijfde van de ondervraagden geeft toe langer seks te willen hebben dan momenteel het geval is.

De ondervraagden Schotten vinden hun vrijpartijen veelal te kort. Eén op de tien van hen verwacht dat het gemiddeld minder dan twee minuten duurt voordat de man zijn hoogtepunt heeft bereikt. Ook blijken de Schotten de minst seksuele verwachtingen te hebben. Onder de Britten is 54 procent tevreden over hun seksleven.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.