Italiaanse vrouwen het meest aantrekkelijk

De meest aantrekkelijke vrouwen van Europa komen uit Italië. Dat zou blijken uit Europawijd onderzoek onder meer dan 6000 bezoekers van beoordelingssite Zoover. Bijna 20 procent van de deelnemers koos de Italiaanse vrouw als schoonste van het continent. De Nederlandse vrouw doet het niet slecht met een vijfde plaats. Britse vrouwen zijn het minst in trek.

De meeste deelnemers vinden vrouwen uit eigen land toch het meest aantrekkelijk. Meer dan de helft van de Polen, Zweden en Italianen zei voor het meeste vrouwelijk schoon niet te grens over te hoeven. Dat geldt niet voor de Belgen en Duitsers. Die kozen voor de Italiaanse donna’s, aldus Zoover.

De top 5 van landen met de meest aantrekkelijke vrouwen:

    1.    Italië
    2.    Zweden
    3.    Polen
    4.    Spanje
    5.    Nederland

De Britten zelf zijn zeer te spreken over hun ‘eigen’ vrouwen, maar krijgen nauwelijks bijval van andere Europeanen. Minder dan 4 procent gaf aan de Britse vrouwen het aantrekkelijkst te vinden.

Ook op Griekse en Duitse vrouwen (beide 5 procent) werd weinig gestemd. Frankrijk en Turkije bungelen tevens ergens onderin de ranglijst. 28 procent van de Oostenrijkse mannen is dan weer wel hoteldebotel van Turkse dames. Lees verder..

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?