bioscoop als uitje

Italiaanse verfilming van “Het Diner” in bioscoop

Op 22 oktober gaat I NOSTRI RAGAZZI in première in de bioscoop. De film is een Italiaanse bewerking van de succesroman “Het Diner” van Herman Koch over twee broers en hun echtgenoten die geconfronteerd worden met een uitzending op TV van beelden van een mishandeling en dood van een zwerfster. De gevolgen voor beider families zijn desastreus…

Italiaanse sterrencast

“I Nostri Ragazzi”  is de tweede verfilming van deze wereldwijde bestseller en heeft  in vergelijking met de Nederlandse versie een meer filmische setting met veel ruimte voor de hoofdkarakters. Het afwijkende gedetailleerde script behoudt de plot, maar begint al met een spectaculaire eigen proloog die het publiek warm maakt voor de schokken die gaan komen. Met een Italiaanse sterrencast en bekroond op het Filmfestival van Venetië.

Verfilming Nederlandse roman

Het gebeurt niet vaak dat een Nederlandse roman wordt verfilmd in het buitenland en al helemaal niet als dit een tweede versie betreft. De internationale filmpers is unaniem positief over deze Italiaanse verfilming en het toonaangevende Variety schrijft letterlijk “Vergeet de Nederlandse verfilming en verorber de versie van Ivano de Matteo”!

Voorproefje

Heb je wel zin in een filmavondje met je beste vriend(in) of misschien je kersverse nieuwe liefde? Hier zie je de trailer van ‘Het Diner’!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.