Islamitisch speeddaten

Op 10 april houdt Islamic Single Event weer een datingdag. Nu in Rotterdam. Voor moslims is het niet altijd even makkelijk om in contact te komen met moslim singles die ook op zoek zijn. Islamic Single Event wil daar een oplossing voor bieden met hun speeddatingdag.

Ben je moslim,single en op zoek naar een levenspartner? Islamic Single Event biedt de kans om nieuwe mensen te leren kennen. Moslims, die ook op zoek zijn naar een levenspartner. Via een snelle, gezellige speeddate wordt er kennis gemaakt met mannen en vrouwen die allemaal met hetzelfde doel samenkomen: een serieuze partner vinden.

Op een ongedwongen, maar respectvolle manier kunnen singles moslims met dezelfde levensstijl elkaar ontmoeten. Single moslims uit verschillende culturen. Deelnemers machtigen de organisatoren om tijdens het event voor- en achternaam, telefoonnummer en e-mail adres te verstrekken aan singles waarmee er een ‘match’ is. Daarbuiten zal dit alleen met toestemming gebeuren.

Er zijn wel voorwaarden aan de deelname verbonden zoals de correcte registratie van de persoonsgegevens, deelnemers zijn minimaal 20 jaar oud, maximaal 60 jaar, in overleg kan daarvan worden afgeweken. Er zijn gedragsregels zoals het verbod op handelingen en/of woorden die seksistisch, discriminerend, lasterlijk of beledigend zijn.

Deelnamekosten: € 30

Meer info: www.islamicsingleevent.nl/algemeen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?