Isa Hoes

Isa Hoes meest bewonderde single

Voor de Internationale Vrouwendag deed Lexa.nl onderzoek naar welke vrouwelijke single BN’er het meest bewonderd wordt. Actrice Isa Hoes wordt door de singles bovenaan het lijstje gezet. Eigenschappen die ze het meest bewonderen zijn haar zelfverzekerdheid, zelfstandigheid en charisma. Na Isa vinden we op plek twee en drie respectievelijk Nederlands snelste vrouw Dafne Schippers en presentatrice Dionne Stax.

Zelfverzekerd, zelfstandig en charismatisch

Een rolmodel ben je niet zomaar. De drie belangrijkste kwaliteiten die een single rolmodel moet hebben, zijn volgens de singles van Nederland: zelfvertrouwen (69%), zelfstandigheid (61%) en een mooie uitstraling (57%). Kijkend naar deze drie kwaliteiten kwamen de Nederlandse singles met de volgende top drie voor vrouwelijke single rolmodellen:

1)     Isa Hoes (16,2%)

2)     Dafne Schippers (15,7%)

3)     Dionne Stax (14,8%)

Singles ❤ me-time

Lexa.nl vroeg singles ook wat zij als grootste voordeel zien van het leven als single. Voor zowel de mannen als de vrouwen is bepalen van de eigen agenda (60%) en geen verantwoording hoeven afleggen (61%) het allerfijnste. Maar vooral de mannen zien ook een ander heel groot voordeel: flirten met wie je maar wilt (34% tegenover 24% van de vrouwen) en seks hebben met meerdere partners (24% tegenover 7% van de vrouwen).

Mannen gaan voor Dionne Stax

Wat nog wel opviel, is dat mannen en vrouwen los van elkaar best wel verschillen in bewondering van de single vrouwen. Waar mannen voor de blondines kiezen, vinden we bij de dames de brunettes in de top. De single vrouwen die door mannen het meest bewonderd worden zijn:

1)    Dionne Stax (21%)

2)    Dafne Schippers (19%)

3)    Maan de Steenwinkel (14%)

De Nederlandse vrouwen bewonderen andere dames:

1)    Isa Hoes (24%)

2)    Marieke Elsinga (15%)

3)    Dafne Schippers (12%)

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam