isa hoes

Isa Hoes is weer toe aan de liefde

Actrice Isa Hoes is vier jaar na het overlijden van haar man Antonie Kamerling weer toe aan een nieuwe liefde. Tijdens filmopnames afgelopen zomer in Portugal realiseerde Isa zich dit maar al te goed.

Aan dagblad Trouw vertelt Isa hoe ze lang niet aan een nieuwe liefde dacht. ,,Ik ben in de steek gelaten, ik wist niet of ik me nog eens zo durfde openstellen.”

Lichaamstaal

Tijdens de opnames van De Ontsnapping, de verfilming van het boek van Heleen van Royen, had Isa een openbaring. ,,We hadden tussen twee scènes even pauze en ik lag in de armen van Edwin op een bed te zonnen. Ik merkte dat ik mijn been nog iets meer tegen hem opschoof en er ging een sensatie door mijn lichaam; het praatte weer tegen me. Mijn lichaam zei: ik heb weer zin in een man.”

Slotscène

In Portugal miste Isa Antonie erg. ,,Voor de slotscène moesten we naar het uiterste puntje van de Algarve, bij Sagres, dat ook wel het einde van de wereld wordt genoemd. Het is een plek, daar heerst iets. Mensen springen er van de rotsen af om een eind aan hun leven te maken, maar het is er ook prachtig. Toen we met de crew draaiden, ging het nog wel, maar tijdens de slotscène stond ik alleen op die klif, er werd een wijd shot gemaakt met een cameradrone, en terwijl ik daar stond vloog het me opeens zo aan. Ik miste Antonie verschrikkelijk. Hij is er lijfelijk niet meer, maar hij is nog net zo aanwezig als toen. Ik moest zo ontzettend huilen. Ineke kwam naar me toe en omhelsde me. ,,Ik moet hem loslaten”, zei ik, ,,maar ik weet niet hoe”.’

Man

Eenmaal terug in Nederland zei Isa tegen een vriendin: ,,Verdomme, ik ben eenzaam, ik wil gewoon een man!” Haar vriendin antwoordde: ”Zullen we Antonie vragen daarbij te helpen?,, Atonie Kamerling maakte vier jaar terug een eind aan zijn leven en liet Isa en hun twee kinderen Vlinder en Merlijn alleen achter.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland