isa hoes

Isa Hoes is weer toe aan de liefde

Actrice Isa Hoes is vier jaar na het overlijden van haar man Antonie Kamerling weer toe aan een nieuwe liefde. Tijdens filmopnames afgelopen zomer in Portugal realiseerde Isa zich dit maar al te goed.

Aan dagblad Trouw vertelt Isa hoe ze lang niet aan een nieuwe liefde dacht. ,,Ik ben in de steek gelaten, ik wist niet of ik me nog eens zo durfde openstellen.”

Lichaamstaal

Tijdens de opnames van De Ontsnapping, de verfilming van het boek van Heleen van Royen, had Isa een openbaring. ,,We hadden tussen twee scènes even pauze en ik lag in de armen van Edwin op een bed te zonnen. Ik merkte dat ik mijn been nog iets meer tegen hem opschoof en er ging een sensatie door mijn lichaam; het praatte weer tegen me. Mijn lichaam zei: ik heb weer zin in een man.”

Slotscène

In Portugal miste Isa Antonie erg. ,,Voor de slotscène moesten we naar het uiterste puntje van de Algarve, bij Sagres, dat ook wel het einde van de wereld wordt genoemd. Het is een plek, daar heerst iets. Mensen springen er van de rotsen af om een eind aan hun leven te maken, maar het is er ook prachtig. Toen we met de crew draaiden, ging het nog wel, maar tijdens de slotscène stond ik alleen op die klif, er werd een wijd shot gemaakt met een cameradrone, en terwijl ik daar stond vloog het me opeens zo aan. Ik miste Antonie verschrikkelijk. Hij is er lijfelijk niet meer, maar hij is nog net zo aanwezig als toen. Ik moest zo ontzettend huilen. Ineke kwam naar me toe en omhelsde me. ,,Ik moet hem loslaten”, zei ik, ,,maar ik weet niet hoe”.’

Man

Eenmaal terug in Nederland zei Isa tegen een vriendin: ,,Verdomme, ik ben eenzaam, ik wil gewoon een man!” Haar vriendin antwoordde: ”Zullen we Antonie vragen daarbij te helpen?,, Atonie Kamerling maakte vier jaar terug een eind aan zijn leven en liet Isa en hun twee kinderen Vlinder en Merlijn alleen achter.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam