Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
29 januari 2020

Is je sociale kringetje gekrompen na de scheiding? Tips om hem uit te breiden!

Een van de nadelen van single zijn is dat je sociale kring na een relatiebreuk wat kleiner wordt. Jullie gezamenlijk vrienden splitsen zich op en waar je eerst een hele groep vrienden had hou je er nog maar een handje vol over. Hoogste tijd dus om je sociale kringetje weer uit te breiden!

Nieuwe mensen leren kennen

Het leren kennen van nieuwe mensen gaat niet vanzelf. Je zal zelf actief en ondernemend moeten zijn om een leuke, sociale kring op te bouwen. Natuurlijk is het fijn, leuk en gezellig om lekker met je oude vrienden op stap te gaan, hapje te eten, borrel te doen, naar de film of op vakantie, maar de kans dat je daarmee veel nieuwe mensen ontmoet is niet zo groot.

Oud & Nieuw

De kunst is dus om oude vriendschappen en nieuwe te combineren. Het een sluit het ander niet uit dus je doet er goed aan om naast je huidige vrienden een nieuwe sociaal leven te activeren. Hoe? Dat kan op verschillende manieren. Afhankelijk van jouw karakter, interesses en persoonlijkheid. Want waar de een zich stort op een schildercursus of kookworkshop en zo nieuwe mensen ontmoet, sluit de ander zich liever aan bij een sportvereniging of gaat toneellessen volgen.

Singles of nieuwe mensen?

Ga bij jezelf eens na waar je eigenlijk echt op uit bent. Wil je gewoon nieuwe mensen ontmoeten om jouw sociale kring uit te breiden en maakt het je daarbij helemaal niet uit of ze net als jij single zijn? Of wil je liever nieuwe mensen leren kennen die in dezelfde levensfase zitten als jij en ook als single door het leven gaan? Beiden kan natuurlijk ook ;-)! Maar omdat je jouw vrije tijd maar aan 1 ding tegelijk kunt besteden is wel handig als je jouw doel helder voor ogen hebt.

Onderneem!

Goed, je weet wat je wilt en ben er helemaal klaar voor. Wat nu? Hoogste tijd om de daad bij het woord te voegen. Ga actief aan de slag om je sociale netwerk uit te breiden. Meld je aan bij die cursus, sportvereniging of schrijf je in bij een activiteitenclub voor singles. Door verschillende dingen te ondernemen die jij leuk vindt ontmoet je automatisch mensen met dezelfde interesses en dat maakt een eerste contact reuze makkelijk!

Alleen uitgaan

Ben je niet bang om nieuwe uitdagingen in je eentje aan te gaan? Is alleen uitgaan voor jou geen enkel probleem? Dan biedt de singles agenda uitkomst. Meld je aan voor die speeddate avond bij jou in de buurt, trek die dansschoenen uit de kast en ga een avondje lekker uit je bol of sluit je aan bij een gezellige groep voor een mooie wandeling. Keus te over! Eén ding is zeker, ook jij hebt binnen de kortste keren een hele hoop nieuwe sociale contacten.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

Er weer op uit met singles

Langzaam aan komen we weer meer buiten de deur en zoeken...

Single: wat doe jij met de vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie...

Flirten op het terras

Yes we mogen weer naar het terras! Weliswaar op een gepaste...

Waarom dauwtrappen we op Hemelvaartsdag?

Hemelvaartsdag is voor veel mensen een vrije dag. De een draait...

Efteling wil de deuren weer openen op 20 mei

De Efteling streeft ernaar om op 20 mei haar deuren weer...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie