Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
nieuwe partner ontmoeten
4 november 2019

Is je date een match?

Wist je dat je met behulp van astrologie al een idee kan krijgen of iemand bij je past? Nog voor je eerste date. Aan de hand van je sterrenbeeld kan je namelijk inschatten of iemand een passende levenspartner kan zijn. Voor een langdurige relatie is dit belangrijk, een relatie kan alleen maar standhouden indien je jezelf kan zijn, zonder dat je je hoeft aan te passen of anders voor te doen.

Het sterrenbeeld zegt veel over een persoon. Natuurlijk is iedereen een individu met zijn eigen unieke kwaliteiten en eigenschappen, maar je sterrenbeeld verraadt al veel over je karaktereigenschappen. Als je die voor jouw sterrenbeeld gaat nalezen dan zal je zien dat het merendeel klopt. Aan de hand van het sterrenbeeld kunnen we daarom voorspellen of iemand bij je past. Botsen jullie karakters of vullen jullie elkaar juist mooi aan? In dit artikel zullen we in vogelvlucht uiteenzetten welke sterrenbeelden het beste bij elkaar passen.

Ram

Een ram past goed bij een weegschaal en boogschutter. Een ram staat erom bekend spontaan te zijn. Een weegschaal zal altijd zoeken naar een balans. Dit zorgt ervoor dat een weegschaal een ram mooi in balans kan houden en dit is dan ook de voornaamste reden waarom ze goed bij elkaar passen.

Een boogschutter en een ram passen juist weer goed bij elkaar omdat hun karakters mooi in elkaars verlengde liggen. Een boogschutter mag ook graag spontane acties ondernemen en de ram en de boogschutter kunnen elkaar hierin mooi versterken.

Stier

Een stier past goed bij een maagd en kreeft. Een stier voelt zich betrokken bij anderen en denkt in oplossingen, net zoals de maagd. Samen vormen ze dan ook een sterke en sociale eenheid.

Het zorgzame karakter van de stier sluit mooi aan bij het zorgzame karakter van de kreeft. Het koppige karakter van de stier weet de kreeft goed te temperen dankzij het zorgzame en zachte karakter van de kreeft.

Tweelingen

Een waterman en een boogschutter passen goed bij een tweelingen. Een tweelingen houdt wel van aanpakken, net zoals de boogschutter. Beide hebben veel levenslust.

Een tweelingen is creatief en heeft behoefte aan zelfstandigheid en zelfontplooiing. Een waterman heeft ook deze eigenschappen en zo vullen de tweelingen en de waterman elkaar mooi aan. Ze zullen elkaar aanmoedigen, steunen en inspireren zonder hun wil op de ander op te leggen.

Kreeft

Een schorpioen en een steenbok passen goed bij de kreeft. Een schorpioen en een kreeft zijn niet bang om hun emoties en gevoelens te laten zien. Ze weten altijd precies wat ze aan elkaar hebben omdat ze dit op directe wijze met de ander communiceren.

De steenbok mag graag de warmte van de kreeft ontvangen. Dit helpt beide om genegenheid en een stukje rust te vinden. De steenbok en de kreeft mogen graag nieuwe dingen uitproberen. Zowel in als buiten de slaapkamer.

Leeuw

Een ram en waterman zijn een mooie match voor een leeuw. Een leeuw is van nature energiek, net zoals de ram. Dit zorgt ervoor dat ze zich op hun gemak kunnen voelen bij elkaar. De ram en leeuw zijn ook prima instaat om elkaar bij van alles en nog wat te steunen.

Een leeuw is natuurlijk ook een trost dier en heeft daarom de nodige aandacht nodig. Een waterman is graag bereid een leeuw de aandacht te geven die het verdient, dit dankzij de nieuwsgierigheid van de waterman.

Maagd

De vissen en de steenbok kunnen een mooi stelletje vormen met een maagd. Een maagd heeft behoefte aan een stukje rust in het leven en kan dit vinden bij een vissen, die dezelfde behoefte heeft.

Een maagd is in het leven op zoek naar succes, net zoals de steenbok. De maagd en vissen als stelletje kunnen elkaar hierin goed begrijpen en aanmoedigen.

Weegschaal

Bij de weegschaal passen de tweelingen en de ram. De weegschaal houdt de positieve energie van de ram in balans door hier ruimte aan te geven. Dit terwijl de weegschaal zelf ook over een gezonde dosis positieve energie beschikt. De weegschaal weet ervoor te zorgen dat ze als stelletje niet te ver doorslaan door de balans te bewaren.

De positieve energie van de weegschaal gaat mooi samen met de natuurlijke charmes van een tweelingen. Weegschaal – tweelingen koppels zijn dan ook graag geziene gasten.

Schorpioen

De waterman en de kreeft weten een mooi stelletje te vormen met een schorpioen. Een schorpioen is intelligent en wil zijn kennis graag met anderen delen. Een waterman is, met zijn goed luisterend oor, een fijne gesprekspartner voor de schorpioen.

Zowel kreeften als schorpioenen hebben behoefte aan veiligheid binnen een relatie en weten dit aan elkaar te bieden.

Boogschutter

De ram en tweelingen passen goed bij een boogschutter. Een boogschutter mag graag nieuwe dingen ondernemen, hierin heeft hij of zij aan een tweelingen de ideale partner.

Een boogschutter is nieuwsgierig van aard en mag graag nieuwe dingen ontdekken. Hierin weet een ram de boogschutter mooi aan te vullen.

Steenbok

Een kreeft en stier passen goed bij een steenbok. Een kreeft kan ontzettend veel liefde geven. Dit zal ervoor zorgen dat een steenbok zich open durft te geven zodat al deze liefde ontvangen kan worden.

Een steenbok mag graag het maximale uit het leven halen, wat niet altijd gemakkelijk is. Een stier kan het steenbok hierin ondersteunen en aanmoedig (en andersom).

Waterman

Een leeuw en schorpioen gaan goed samen met de waterman. Een leeuw is beschermend, blaakt van de energie en het zelfvertrouwen. Precies het type partner wat een waterman naast zich nodig heeft om van het leven te kunnen genieten.

Aan een schorpioen heeft een waterman een betrouwbare partner die altijd klaar zal staan, hoe zwaar het leven soms ook kan zijn.

Vissen

Een stier en een kreeft passen mooi bij de vissen. Een stier is een goede motivator en zal bij een vissen het beste naar boven kunnen halen.

Met de kreeft heeft de vissen op emotioneel vlak een mooie match. Beide kunnen zich goed opstellen voor de ander en de mensen om zich heen.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Kwart van alleenwonenden zoekt – juist nu – liefde en verbinding met anderen

Hoe kijken Nederlanders tegen online daten aan nu fysiek afspreken even...

Als je op zoek bent naar een trouwe partner wil je kijken naar deze 3 sterrenbeelden

In een relatie is het erg belangrijk dat je je partner...

Zo beleef je de perfecte winterdate

Daten in de winter vervelend? Echt niet! Het is juist een...

Hinge is snelst groeiende dating-app in Nederland

In de digitale wereld van vandaag zijn singles zo druk bezig...

Nooit meer een miskleun tijdens het daten? Zo ontdek je jouw type!

Ben je de ene na de andere mismatcht tijdens het daten...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie