daten via linkedin

Is je collega verliefd op je?

Of het altijd handig is valt natuurlijk te betwisten maar soms gebeurt het: je wordt verliefd op een van je collega’s. Het kan zorgen voor ongemakkelijke situaties op de werkvloer, helemaal als het niet wederzijds is. Hoe je merkt of hij verliefd is op jou? Let op de volgende tekenen:

1. Hangt hij veel bij jouw bureau of loopt hij opvallend vaak langs, terwijl hij daar eigenlijk niets te zoeken heeft? Dat kan betekenen dat-ie geïnteresseerd is in je. Let daarnaast op zijn lichaamshouding: lacht hij zenuwachtig als hij langsloopt?

2.  Onthoudt hij alle (kleine) dingen die je zegt? Als hij in detail onthoudt wat je dit weekend gaat doen, wat je lievelingseten is en wanneer je jarig bent ziet hij je wellicht als meer dan alleen een collega.

3. Als hij over allerlei onderwerpen – ook niet werk gerelateerde – jouw mening wil weten, probeert hij zo veel mogelijk een gesprek met jou aan te knopen. Hij is benieuwd naar jouw visie op bepaalde zaken om te kijken of die matcht bij die van hem.

4. Hoe is de collega in kwestie in groepsverband? Hoe reageert hij op jou ten opzichte van hoe hij op anderen anticipeert? Het kan natuurlijk ook gewoon amicaal bedoeld zijn; ga op je gevoel af.

5. Blijft hij altijd langer hangen als jij moet overwerken terwijl hij eigenlijk allang zijn to do-list heeft afgewerkt? *Alarmbellen*

Lees ook: Romances en seks op de werkvloer: zo zit het

Bron: MarieClaire

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.