verliefd

Is hij de ware liefde? Vijf vragen om jezelf te stellen

We beginnen om verschillende redenen een relatie, en niet altijd de juiste. Jullie daten een poosje en het is super! Hier vijf vragen om jezelf te stellen die je kunnen helpen om te ontdekken of hij de ware voor je is!

  1. Voel je je veilig?

Wanneer je bij de juiste persoon bent, is het moeilijk je voor te stellen dat hij bij iemand anders is. Je maakt je geen zorgen als je partner te laat is of tegen een ex aan botst, omdat je – met zekerheid – weet dat je samen bent.

  1. Deel je vergelijkbare waarden?

Het hebben van een partner die dezelfde dingen uit het leven wil, is een belangrijke factor voor succes op lange termijn. Als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent om de wereld rond te reizen terwijl je partner meer geïnteresseerd is in het starten van een gezin, zul je onvermijdelijk enkele grote problemen tegenkomen. Als je echter beide dezelfde dingen waardeert, zoals levensstijl, gezin of carrière, zal je relatie waarschijnlijk langer duren.

  1. Zetten jullie elkaar op de eerste plaats?

Als de meningen en gevoelens van je partner standaard een groot deel uitmaken van je besluitvorming, dan leef je al als een ‘ons’ in plaats van te leven als een ‘deel’ van een relatie. Als jullie allebei voldoening scheppen door elkaar gelukkig te maken, ben je goed op weg om samen een fantastische toekomst op te bouwen.

  1. Als jullie ruzie maken, zoek jullie dan naar echte oplossingen en maken jullie het snel goed?

Als ruzie maken minder gaat over gelijk hebben en meer over het oplossen van problemen en het verbeteren van de relatie, ben je op de goede weg.

  1. Voel je je comfortabel om alledaagse dingen samen te doen?

In het leven is er veel stilstand tussen de leuke dingen. Ben je met iemand die graag bij je is in de supermarkt, bij het huis van je ouders, gewoon thuis op de bank? Als dat zo is, kun je ontspannen. Stop met jezelf af te vragen, is hij de ware? Je hebt een langetermijnvooruitzicht.

Bron: Womenonline

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.