Het nieuws dat Gorden twijfels heeft over zijn 7 weken oude kersverse geliefde Roelof houdt de gemoederen flink bezig. Gordon zelf is vertrokken naar een onbewoond eiland om na te denken of Roelof wel of niet de ware is.

Het liefdesleven van Gordon is roerig en daarom veelbesproken. Iedere nieuwe vlam wordt stantepede uitgeroepen tot ‘de ware’ om na enige tijd tot de conclusie te komen dat het toch niet zo leuk of goed was als het leek. Gedumpt of gedumpt worden, vreemdgaan en veel jongere partners, het lijkt de rode draad.

Gratis Gordon

Wij (en daarmee bedoel ik de doorsnee Nederlander) kent Gordon natuurlijk niet. Van TV natuurlijk. Of van interviews in kranten en tijdschriften, maar echt hem kennen, dat doen we niet. Wel worden we bij iedere nieuwe liefde (of rel met een andere BN’er) gratis en voor niks op de hoogte gebracht. Dat maakt dat je tegen wil en dank een mening vormt. Of je nu een liefhebber of hater bent, om Gordon kun je simpelweg niet heen.

Verliefd op verliefd

Homo of hetero, dat doet weinig af aan zijn roerige liefdesleven. In het verleden heeft Gordon ook tal van relaties met vrouwen gehad. Nu hij permanent lijkt over gestapt op de herenliefde is het er niet veel beter op geworden. Je vraagt je intussen af of Gordon überhaupt wel geschikt is voor een vaste relatie. De talrijke reeks van liefdes doet vermoeden dat hij eerder verliefd is op het verliefd zijn dan op de man of persoon in kwestie.

Serie liefdes

Een rondje internet leverde in de afgelopen paar jaar al de volgende namen op als nieuwe liefde van Gordon: Adriaan, Jacob, Patrick, Bartho, José, Sander, Wesley, Chiel en nu Roelof. Vergeef me als we er een stuk of tig vergeten zijn. Zoals zoveel mannen en vrouwen is de gedachte aan een relatie fijner dan om als vrije blije single door het leven te gaan. Het niet alleen kunnen zijn, ‘beter iets dan niets’ lijkt hier ook van toepassing. Is Gordon wel geschikt voor een relatie? Wat denk jij ervan?