single cruise

Is een cruise vakantie geschikt voor singles?

Cruise vakanties zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, ook bij singles. Als je denkt dat dit type vakanties alleen geschikt zijn voor gepensioneerde alleenstaanden, dan heb je het mis. Ook de jongere single heeft het cruisen ontdekt!

Iedere ochtend wakker worden in een andere prachtige haven, niet hoeven nadenken over vervoer en in de zon genieten van een lekker drankje; dat is cruisen. Veel zaken zijn tijdens een cruise allemaal al voor je geregeld dus je hoeft je nergens om te bekommeren en volop genieten van een originele vakantie.

Er zijn verschillende aanbieders die cruises speciaal voor singles aanbieden. Van singles van alle leeftijden, dus je hoeft niet te vrezen voor alleen maar grijze duiven op het dek. Die tijd is echt al lang voorbij. De berichtgeving over cruisen is de afgelopen jaren fors toegenomen. Op cruise vakantie gaan is hip, hot en happening. Ook onder singles. Je ontmoet tijdens het cruisen natuurlijk veel leuke, nieuwe mensen!

Prijskaartje cruise vakantie

Als je op zoek bent naar een voordelige vakantie, dan is een reis met een cruise schip minder geschikt. Heb je een lekker bedragje om te besteden, dan is een cruise vakantie met singles echt heerlijk! Omdat je verschillende landen aandoet en er overal aangelegd moet worden heb je te maken met havengelden en kosten voor verschillende visa. Wil je een hut waarbij je de zee kunt zien, dan moet je vaak nog eens flink extra bijbetalen. Een binnenhut is veruit het goedkoopst. En net als met hotelkamers geldt, als je een1persoonshut wilt, dan moet je extra betalen. De verleiding om prachtige excursies te boeken en alle hightligts te bezichtigen van de plekken die je aandoet is natuurlijk groot. Je wil ook niet de hele tijd op het schip blijven zitten wanneer iedereen van boord gaat. Ook hiervoor moet je extra in de buidel tasten.

Soort all inclusive

Een cruise lijkt een beetje op een all inclusive vakantie. Vaak zijn alle maaltijden inbegrepen en boek je, mits je dat wilt, er een drankpakket bij. Dan heb je zolang je op het schip verblijft altijd een lekker drankje in de hand en een goed glas wijn bij het diner. Verschil is natuurlijk dat je in tegenstelling tot een all inclusive vakantie op het land verschillende plaatsen en landen aandoet. Een mooie, veelzijdige rondreis over het water maar dan voorzien van alle gemakken, luxe en comfort.

Ben je nieuwsgierig geworden naar een cruise vakantie voor singles? Kijk dan een op de website van Kras  of op Cruistravel. De kosten verschillen nogal en dat heeft te maken met reisduur, bestemming en het soort cruiseschip. Een ding is zeker, met een cruise ga je wel een waanzinnige vakantie tegemoet!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!