internet pesten online

Irritante vrouw neemt mannen beet op datingsite

De Amerikaanse journaliste Alli Reed is erin geslaagd om oppervlakkige mannen te ontmaskeren. Ze maakte een datingprofiel aan waarop ze zich voordeed als verwend nest, maar ze schrikte geen mannen af. Integendeel…

‘Ik ben gemeen, verwend, lui, racistisch, werkloos en kan moeilijk zonder drank, drugs, geld en zanger Aaron Carter’, schreef Reed op het valse datingprofiel. Dat is niet bepaald een uitnodigende omschrijving, maar toch kreeg de vrouw op amper een dag tijd positieve reacties van meer dan 150 geïnteresseerde mannen.

Jaloezie?

De reden? Reed had een foto van haar bloedmooie vriendin, die als model werkt, bij haar profiel gevoegd. Tijdens de chats met de mannen voerde ze deel twee van haar plannetje uit. Ze wou hen afwimpelen door heel irritant te zijn. Zo gedroeg ze zich heel kinderachtig en vroeg ze of de mannen het zouden zien zitten om een tatoeage van een zeemeermin op hun lichaam te plaatsen.

De interesse bleef

Ondanks haar vervelende conversaties, bleven de mannen interesse tonen. Haar conclusie: sommige mannen kijken enkel naar het uiterlijk. Ze gaf haar potentiële lovers ook nog een levenswijsheid mee voor ze haar profielpagina definitief verwijderde: ‘Probeer te weten te komen hoe je gelukkig kan zijn en zoek iemand die je leven nog beter maakt. En stop nu met berichtjes te sturen.’

Bron: Nieuwsblad.be

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.