internet pesten online

Irritante vrouw neemt mannen beet op datingsite

De Amerikaanse journaliste Alli Reed is erin geslaagd om oppervlakkige mannen te ontmaskeren. Ze maakte een datingprofiel aan waarop ze zich voordeed als verwend nest, maar ze schrikte geen mannen af. Integendeel…

‘Ik ben gemeen, verwend, lui, racistisch, werkloos en kan moeilijk zonder drank, drugs, geld en zanger Aaron Carter’, schreef Reed op het valse datingprofiel. Dat is niet bepaald een uitnodigende omschrijving, maar toch kreeg de vrouw op amper een dag tijd positieve reacties van meer dan 150 geïnteresseerde mannen.

Jaloezie?

De reden? Reed had een foto van haar bloedmooie vriendin, die als model werkt, bij haar profiel gevoegd. Tijdens de chats met de mannen voerde ze deel twee van haar plannetje uit. Ze wou hen afwimpelen door heel irritant te zijn. Zo gedroeg ze zich heel kinderachtig en vroeg ze of de mannen het zouden zien zitten om een tatoeage van een zeemeermin op hun lichaam te plaatsen.

De interesse bleef

Ondanks haar vervelende conversaties, bleven de mannen interesse tonen. Haar conclusie: sommige mannen kijken enkel naar het uiterlijk. Ze gaf haar potentiële lovers ook nog een levenswijsheid mee voor ze haar profielpagina definitief verwijderde: ‘Probeer te weten te komen hoe je gelukkig kan zijn en zoek iemand die je leven nog beter maakt. En stop nu met berichtjes te sturen.’

Bron: Nieuwsblad.be

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Beschermd: Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.