vrouwen weetjes

Internetdaten niks voor Isa Hoes

Isa Hoes heeft geen zin om hard haar best te doen om een nieuwe liefde te vinden. “De realiteit is dat je er de deur voor uit moet. Thuis kom je ze niet tegen.” Dat vertelt ze zaterdag in De Telegraaf.

Hoewel Hoes het leuk zou vinden om weer een relatie te hebben, ziet ze zichzelf niet snel een profiel aanmaken op een datingsite. “Internetdaten is geen optie. Ik zie het al gebeuren: kijk, Isa Hoes, dat is lachen.” Hoes was sinds 1997 getrouwd met Antonie Kamerling tot hij in 2010 een einde aan zijn leven maakte. Samen hebben zij twee kinderen. 

Albert Verlinde

De 46-jarige actrice denkt dat een eventuele nieuwe relatie niet wordt gespaard door haar zwager Albert Verlinde in RTL Boulevard. “Ik denk dat als er iets met mij zou zijn hij me gewoon zal bellen voor zijn programma”, zegt Hoes. De actrice vindt niet dat ze op dit moment dingen meemaakt die spannend genoeg zijn voor de show. “Er valt alleen niet zo veel over mij te zeggen. Als ik nou de ene na de andere affaire zou hebben.” 

Nieuwe serie

Hoes heeft het momenteel druk met haar rol in de nieuwe SBS6-serie Celblok H, die vanaf 3 maart wordt uitgezonden. De actrice speelt in de gevangenisserie een vrouw die vastzit voor poging tot moord op haar man. “Mensen vragen wel eens waarom ik altijd zware rollen kies. Die vind ik juist lekker om te doen”, zegt Hoes. “Je kunt er veel emoties in kwijt. Een huis- tuin- en keukenkomedie komt niet zo vaak voor in mijn carrière.” 

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.