vrouwen weetjes

Internetdaten niks voor Isa Hoes

Isa Hoes heeft geen zin om hard haar best te doen om een nieuwe liefde te vinden. “De realiteit is dat je er de deur voor uit moet. Thuis kom je ze niet tegen.” Dat vertelt ze zaterdag in De Telegraaf.

Hoewel Hoes het leuk zou vinden om weer een relatie te hebben, ziet ze zichzelf niet snel een profiel aanmaken op een datingsite. “Internetdaten is geen optie. Ik zie het al gebeuren: kijk, Isa Hoes, dat is lachen.” Hoes was sinds 1997 getrouwd met Antonie Kamerling tot hij in 2010 een einde aan zijn leven maakte. Samen hebben zij twee kinderen. 

Albert Verlinde

De 46-jarige actrice denkt dat een eventuele nieuwe relatie niet wordt gespaard door haar zwager Albert Verlinde in RTL Boulevard. “Ik denk dat als er iets met mij zou zijn hij me gewoon zal bellen voor zijn programma”, zegt Hoes. De actrice vindt niet dat ze op dit moment dingen meemaakt die spannend genoeg zijn voor de show. “Er valt alleen niet zo veel over mij te zeggen. Als ik nou de ene na de andere affaire zou hebben.” 

Nieuwe serie

Hoes heeft het momenteel druk met haar rol in de nieuwe SBS6-serie Celblok H, die vanaf 3 maart wordt uitgezonden. De actrice speelt in de gevangenisserie een vrouw die vastzit voor poging tot moord op haar man. “Mensen vragen wel eens waarom ik altijd zware rollen kies. Die vind ik juist lekker om te doen”, zegt Hoes. “Je kunt er veel emoties in kwijt. Een huis- tuin- en keukenkomedie komt niet zo vaak voor in mijn carrière.” 

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.