vloeken intelligent

Intelligentie mensen vloeken vaker

Heb jij er nogal een handje van om bij een pech, file of een ongelukje uit je slof te schieten door te vloeken? Of loop je geregeld lekker naakt door je huis? Dan mag je jezelf tot de intelligentere medemens rekenen volgens deze studie.

Vloeken & Naakt

Volgens een studie van de Universiteit van Rochester in de Verenigde staten zouden intelligente mensen vaker vloeken – en vaker naakt rondlopen in huis. De studie, die gepubliceerd werd in het tijdschrift Personality and Indiviual Differences, toonde ook dat extraverte mensen sneller een vuile mop vertellen en servicegerichte mensen vaker onder de douche zingen.

Gewoontes

Voor hun onderzoek stelden ze een duizendtal mensen vragen over vierhonderd verschillende gewoontes. Ze vroegen de deelnemers dan bijvoorbeeld of ze onder de douche zongen en hoe vaak ze dat deden. Daarna koppelden ze de resultaten aan hun persoonlijkheidstype.

Persoonlijkheidstypes

Men kon vaststellen dat verschillende persoonlijkheidstypes er ook verschillende gewoontes op nahielden. Intelligentere mensen vloeken vaker, ontbijten vaker pikant en chillen vaker naakt in huis, terwijl extraverte mensen vaker sneller dan 120 km/u rijden, meer gokken en naar het café gaan.

Dan weet je dat ook weer 😉

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.