Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
daten met pokemon go
15 december 2018

Instagram is het nieuwe walhalla om een date te scoren

Moe geswipet op Tinder? Probeer Instagram eens als datingsite. Volgens Mashable wordt ook die sociaal netwerksite ingezet om afspraakjes aan te vragen, al is niet iedereen daar even enthousiast over.

Berichtjes

Rachel Thompson is een journalist bij Mashable, die via Instagram steeds vaker privéberichtjes aankrijgt van oude liefjes, vrienden van vrienden of klasgenoten uit lang vervlogen tijden. “Mijn inbox is de afgelopen maanden getransformeerd van een verlaten kelder naar een druk postvak dat voor geflirt lijkt te zijn gereserveerd,” schrijft ze op Mashable. “Tindstagrammen”, zo noemt ze deze schijnbaar nieuwe trend.

Flirten via Instagram

Ook copywriter Scott Muska bevestigt in het artikel dat ze steeds vaker wordt aangesproken via de persoonlijke berichten op Instagram. “Nooit van vreemden, maar meestal van mensen waar ik een lange tijd niets van gehoord heb. Of kennissen die ik niet erg goed ken.” Aanvankelijk interpreteerde Muska die berichten als reacties op zijn foto’s, maar hij kreeg ook al aanzoeken om eens samen iets leuks te gaan doen.

Liefde gevonden

Thompson praatte ook met Jane Cooper, een ontwerpster van sierraden die haar vriend zelfs via Instagram leerde kennen. Een jongen die ze op de trein ontmoette herkende haar vaag van vroeger. Hij zocht haar op op Instagram en stuurde een privébericht naar haar, waarna de bal aan het rollen ging. Nu vormen de twee een koppel.

Op meerdere paarden wedden

Toch is niet iedereen fan van de avances die via de foto-app worden uitgestuurd. Actrice Jessica Grossman is recent getrouwd, en ontvangt berichtjes à la “jouw man mag zich gelukkig prijzen!”. “Als ik niet getrouwd was, zou ik nog altijd niet terug flirten,” aldus de actrice. “De berichtjes spreken ook niet echt aan, vind ik. Ze geven het gevoel dat ze gewoon een heleboel meisjes sturen tot iemand antwoordt.”

Bron: HLN

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met deze voornemens kun je zomaar de liefde van je leven vinden

Ben jij ook als single 2020 in gegaan en hoop je...

Vijf tips voor meer date succes in 2020

In januari daten veel singles er lustig op los! Het nieuwe...

5 tips om goed voorbereid op date te gaan

Op date gaan is altijd weer spannend. Of het nu je...

Originele date: ontdek ARTIS in het donker met de slaapwandeling

Een date in het verschiet en wil je origineel voor de...

De perfecte selfie: ontdek het Instagram-museum in Amsterdam

In 15 verschillende kamers kun je vanaf deze week het perfecte...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie

SmartSingles.nl