singles koningsdag

In contact met singles op Koningsdag

Op Koningsdag gaan de vlaggen uit en wordt er in het hele land feest gevierd! Lekker een vrije dag en ook singles genieten met volle teugen van deze feestelijke dag. Ben je koningsnacht een beetje goed doorgekomen? Grijp dan je kans op 27 april om andere leuke singles te ontmoeten!

Date scoren op Koningsdag?

Ga je naar een gezellige vrijmarkt of festival bij jou in de buurt op Koningsdag? Dan is dit misschien wel het moment waarop je nou nét die leuke single tegen het lijft loopt!  Je aantrekkingskracht vergroten? Dat is eenvoudiger dan je denkt met deze 3 basis tips!

  1. GENIET in hoofdletters. Waar je ook bent, wie je ook op sleeptouw heeft genomen op deze Koningsdag, als jij straalt dan is dat in de verre omtrekt te zien en dus ook voor…
  2. Neem een open houding aan. Als iemand je aanspreekt, een praatje aanknoopt, grapje maakt… wees je dan bewust van hoe je staat. Met de armen over elkaar gekruist zie je er niet echt uitnodigend uit (wel handig als “afschrikmiddel” overigens). Meer tips over je lichaamstaal wanneer je uitgaat lees je hier.
  3. Ga niet helemaal los. Als je deze koningsdag graag andere leuke, nieuwe singles wilt ontmoeten dan is het wel zo handig als je niet helemaal ‘los’ gaat. Teveel alcohol maakt je echt een stuk onaantrekkelijker!

Contact leggen op Koningsdag

Koningsdag lijkt op het eerste gezicht misschien niet de meest ideale dag om diepgaand contact te leggen, maar vergis je niet. Koningsdag is bij uitstek geschikt om feest te vieren. Een eerste contact leggen met iemand die je wel leuk lijkt is op zo’n dag daarom extra makkelijk. Er zijn hele groepen vrienden en vriendinnen die ook koningsdag vieren.

Feestgedruis

Als jij niet in een groepje bent maar alleen, dan hoef je niet bang te zijn dat je geen contact maakt.  Iedereen wil er een superleuke dag van maken en is uitgelatener dan anders. Juist dat maakt het leggen van het eerste contact veel laagdrempeliger dan anders. Niet aarzelen dus, gewoon erop uit trekken en je in het feestgedruis storten!

Na Koningsdag…

Mocht je op Koningsdag niemand ontmoeten waarmee je serieus zou willen gaan daten, maar wil je wel een relatie, dan schrijf je je gewoon in op een leuke datingsite, ga je speeddaten of kijk je voor aantrekkelijke single-events op onze agenda!

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.