Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
singles koningsdag
25 april 2019

In contact met singles op Koningsdag

Op Koningsdag gaan de vlaggen uit en wordt er in het hele land feest gevierd! Lekker een vrije dag en ook singles genieten met volle teugen van deze feestelijke dag. Ben je koningsnacht een beetje goed doorgekomen? Grijp dan je kans op 27 april om andere leuke singles te ontmoeten!

Date scoren op Koningsdag?

Ga je naar een gezellige vrijmarkt of festival bij jou in de buurt op Koningsdag? Dan is dit misschien wel het moment waarop je nou nét die leuke single tegen het lijft loopt!  Je aantrekkingskracht vergroten? Dat is eenvoudiger dan je denkt met deze 3 basis tips!

  1. GENIET in hoofdletters. Waar je ook bent, wie je ook op sleeptouw heeft genomen op deze Koningsdag, als jij straalt dan is dat in de verre omtrekt te zien en dus ook voor…
  2. Neem een open houding aan. Als iemand je aanspreekt, een praatje aanknoopt, grapje maakt… wees je dan bewust van hoe je staat. Met de armen over elkaar gekruist zie je er niet echt uitnodigend uit (wel handig als “afschrikmiddel” overigens). Meer tips over je lichaamstaal wanneer je uitgaat lees je hier.
  3. Ga niet helemaal los. Als je deze koningsdag graag andere leuke, nieuwe singles wilt ontmoeten dan is het wel zo handig als je niet helemaal ‘los’ gaat. Teveel alcohol maakt je echt een stuk onaantrekkelijker!

Contact leggen op Koningsdag

Koningsdag lijkt op het eerste gezicht misschien niet de meest ideale dag om diepgaand contact te leggen, maar vergis je niet. Koningsdag is bij uitstek geschikt om feest te vieren. Een eerste contact leggen met iemand die je wel leuk lijkt is op zo’n dag daarom extra makkelijk. Er zijn hele groepen vrienden en vriendinnen die ook koningsdag vieren.

Feestgedruis

Als jij niet in een groepje bent maar alleen, dan hoef je niet bang te zijn dat je geen contact maakt.  Iedereen wil er een superleuke dag van maken en is uitgelatener dan anders. Juist dat maakt het leggen van het eerste contact veel laagdrempeliger dan anders. Niet aarzelen dus, gewoon erop uit trekken en je in het feestgedruis storten!

Na Koningsdag…

Mocht je op Koningsdag niemand ontmoeten waarmee je serieus zou willen gaan daten, maar wil je wel een relatie, dan schrijf je je gewoon in op een leuke datingsite, ga je speeddaten of kijk je voor aantrekkelijke single-events op onze agenda!

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Er weer op uit met singles

Langzaam aan komen we weer meer buiten de deur en zoeken...

Single: wat doe jij met de vakantie?

Het is niet altijd gemakkelijk om als single leuk op vakantie...

Flirten op het terras

Yes we mogen weer naar het terras! Weliswaar op een gepaste...

Waarom dauwtrappen we op Hemelvaartsdag?

Hemelvaartsdag is voor veel mensen een vrije dag. De een draait...

Efteling wil de deuren weer openen op 20 mei

De Efteling streeft ernaar om op 20 mei haar deuren weer...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie

Condoom.nl