Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
singles koningsdag
25 april 2019

In contact met singles op Koningsdag

Op Koningsdag gaan de vlaggen uit en wordt er in het hele land feest gevierd! Lekker een vrije dag en ook singles genieten met volle teugen van deze feestelijke dag. Ben je koningsnacht een beetje goed doorgekomen? Grijp dan je kans op 27 april om andere leuke singles te ontmoeten!

Date scoren op Koningsdag?

Ga je naar een gezellige vrijmarkt of festival bij jou in de buurt op Koningsdag? Dan is dit misschien wel het moment waarop je nou nét die leuke single tegen het lijft loopt!  Je aantrekkingskracht vergroten? Dat is eenvoudiger dan je denkt met deze 3 basis tips!

  1. GENIET in hoofdletters. Waar je ook bent, wie je ook op sleeptouw heeft genomen op deze Koningsdag, als jij straalt dan is dat in de verre omtrekt te zien en dus ook voor…
  2. Neem een open houding aan. Als iemand je aanspreekt, een praatje aanknoopt, grapje maakt… wees je dan bewust van hoe je staat. Met de armen over elkaar gekruist zie je er niet echt uitnodigend uit (wel handig als “afschrikmiddel” overigens). Meer tips over je lichaamstaal wanneer je uitgaat lees je hier.
  3. Ga niet helemaal los. Als je deze koningsdag graag andere leuke, nieuwe singles wilt ontmoeten dan is het wel zo handig als je niet helemaal ‘los’ gaat. Teveel alcohol maakt je echt een stuk onaantrekkelijker!

Contact leggen op Koningsdag

Koningsdag lijkt op het eerste gezicht misschien niet de meest ideale dag om diepgaand contact te leggen, maar vergis je niet. Koningsdag is bij uitstek geschikt om feest te vieren. Een eerste contact leggen met iemand die je wel leuk lijkt is op zo’n dag daarom extra makkelijk. Er zijn hele groepen vrienden en vriendinnen die ook koningsdag vieren.

Feestgedruis

Als jij niet in een groepje bent maar alleen, dan hoef je niet bang te zijn dat je geen contact maakt.  Iedereen wil er een superleuke dag van maken en is uitgelatener dan anders. Juist dat maakt het leggen van het eerste contact veel laagdrempeliger dan anders. Niet aarzelen dus, gewoon erop uit trekken en je in het feestgedruis storten!

Na Koningsdag…

Mocht je op Koningsdag niemand ontmoeten waarmee je serieus zou willen gaan daten, maar wil je wel een relatie, dan schrijf je je gewoon in op een leuke datingsite, ga je speeddaten of kijk je voor aantrekkelijke single-events op onze agenda!

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Uit en date tips voor alleenstaande ouders

Aangezien het best lastig is om aan een nieuwe relatie te...

Is je sociale kringetje gekrompen na de scheiding? Tips om hem uit te breiden!

Een van de nadelen van single zijn is dat je sociale...

Flirt en ontmoet tips voor verlegen types

Het lijkt allemaal zo simpel. Je vindt iemand leuk, flirt een...

Singles en Valentijnsdag: leuke tips!

Heb je zin om er op uit te gaan rondom Valentijnsdag,...

Lekker uit met singles: zo doe je het!

Singles die graag uitgaan vragen het zich geregeld af: wat zijn...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!