klompen

In België vonden boeren geen vrouw

Eerlijk gezegd heb ik er zelf nog niets van gezien op de Belgische tv, maar ook zij hebben het  datingprogramma Boer zoekt Vrouw. Zij hebben niet Yvon Jaspers maar Dina Tersago. Net als in Nederland worden in het programma boeren en boerinnen gekoppeld aan vrijgezelle mannen of vrouwen. Hoe hoog de kijkcijfers mogelijk ook zijn, de boeren werkten dit jaar niet echt mee. Of eigenlijk kun je beter zeggen dat de liefde niet meewerkte.

Belgische Boer Zoekt Vrouw loopt uit op fiasco

Het Vlaamse weekblad Dag Allemaal spreekt van een ‘nachtmerrie’. Belgische Boer Zoekt Vrouw loopt uit op ‘fiasco’, dat schrijft het Vlaamse weekblad Story. Televizier noemt het een debacle en een drama. De boeren blijven bijna allemaal alleen achter op hun boerderij. Het tiende seizoen van het Belgische Boer Zoekt Vrouw loopt duidelijk niet helemaal naar wens

Bij de jubileumeditie van Boer Zoekt Vrouw zijn namelijk bijna alle boeren alleen achtergebleven. Zo stopte boer Patrick als eerste. Veehandelaar Patrick stuurde alle vrouwen weg, omdat ze te oud waren. Hij hoopte namelijk op jongere kandidates, met wie hij nog kinderen kon krijgen. Zijn dochter, boerin Kelly, haakte ook af. Ze had een ander gevonden, die echter helemaal niet mee aan het programma.

Boeren blijven alleen achter

In vogelvlucht passeren ook de andere boeren de revu. Boer Ruben bleef alleen achter nadat hij Carly naar huis stuurde en vervolgens Kitty en Mallica zelf vertrokken. Boerin Nathalie riep tegen de regels nog een 4e kandidaat op, die voor veel ongemakkelijke taferelen zorgde, maar stuurde hem alsnog naar huis. Bij boer Luc vertrok Angelica na een ruzie met concullega Patricia. En tegen de boer zelf loopt een aanklacht wegens ongewenste intimiteiten. Alleen bij boer Peter-Jan loopt het nog enigszins volgens plan. Hij moet nu nog een keuze maken tussen Ellen en de Nederlandse Sylvia.

Zender VTM maakt het niet zoveel uit. Zij zeggen niet teleurgesteld te zijn. Een woordvoerster: “Iedereen weet dat liefde zich niet laat leiden. Het geluk van onze boeren staat voorop”.

Boer zoekt Vrouw 2015

Wij zijn benieuwd hoe Yvon het er dit seizoen van af gaat brengen met haar boeren en boerinnen. De eerste aflevering heeft op 7 september plaatsgevonden. Hierin hebben alle deelnemers zich voorgesteld. Waarschijnlijk wordt er nu door menig single of alleenstaande man of vrouw naar de juiste woorden gezocht om op te vallen in een brief. Vanaf 4 januari 2015 weer te volgen op de zondagavond in Boer zoekt Vrouw 2015.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.