klompen

In België vonden boeren geen vrouw

Eerlijk gezegd heb ik er zelf nog niets van gezien op de Belgische tv, maar ook zij hebben het  datingprogramma Boer zoekt Vrouw. Zij hebben niet Yvon Jaspers maar Dina Tersago. Net als in Nederland worden in het programma boeren en boerinnen gekoppeld aan vrijgezelle mannen of vrouwen. Hoe hoog de kijkcijfers mogelijk ook zijn, de boeren werkten dit jaar niet echt mee. Of eigenlijk kun je beter zeggen dat de liefde niet meewerkte.

Belgische Boer Zoekt Vrouw loopt uit op fiasco

Het Vlaamse weekblad Dag Allemaal spreekt van een ‘nachtmerrie’. Belgische Boer Zoekt Vrouw loopt uit op ‘fiasco’, dat schrijft het Vlaamse weekblad Story. Televizier noemt het een debacle en een drama. De boeren blijven bijna allemaal alleen achter op hun boerderij. Het tiende seizoen van het Belgische Boer Zoekt Vrouw loopt duidelijk niet helemaal naar wens

Bij de jubileumeditie van Boer Zoekt Vrouw zijn namelijk bijna alle boeren alleen achtergebleven. Zo stopte boer Patrick als eerste. Veehandelaar Patrick stuurde alle vrouwen weg, omdat ze te oud waren. Hij hoopte namelijk op jongere kandidates, met wie hij nog kinderen kon krijgen. Zijn dochter, boerin Kelly, haakte ook af. Ze had een ander gevonden, die echter helemaal niet mee aan het programma.

Boeren blijven alleen achter

In vogelvlucht passeren ook de andere boeren de revu. Boer Ruben bleef alleen achter nadat hij Carly naar huis stuurde en vervolgens Kitty en Mallica zelf vertrokken. Boerin Nathalie riep tegen de regels nog een 4e kandidaat op, die voor veel ongemakkelijke taferelen zorgde, maar stuurde hem alsnog naar huis. Bij boer Luc vertrok Angelica na een ruzie met concullega Patricia. En tegen de boer zelf loopt een aanklacht wegens ongewenste intimiteiten. Alleen bij boer Peter-Jan loopt het nog enigszins volgens plan. Hij moet nu nog een keuze maken tussen Ellen en de Nederlandse Sylvia.

Zender VTM maakt het niet zoveel uit. Zij zeggen niet teleurgesteld te zijn. Een woordvoerster: “Iedereen weet dat liefde zich niet laat leiden. Het geluk van onze boeren staat voorop”.

Boer zoekt Vrouw 2015

Wij zijn benieuwd hoe Yvon het er dit seizoen van af gaat brengen met haar boeren en boerinnen. De eerste aflevering heeft op 7 september plaatsgevonden. Hierin hebben alle deelnemers zich voorgesteld. Waarschijnlijk wordt er nu door menig single of alleenstaande man of vrouw naar de juiste woorden gezocht om op te vallen in een brief. Vanaf 4 januari 2015 weer te volgen op de zondagavond in Boer zoekt Vrouw 2015.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.