bedprestaties

In bed doe ik al jaren alsof

In Vriendin van vorig jaar vond ik een artikel over een vrouw, Anja, die heel gelukkig getrouwd is met Jelle. Ze zijn dus heel happy samen, maar er zit haar één ding dwars en dat is niet geheel onbelangrijk in een seksuele relatie, namelijk zijn bedprestaties.

Onmogelijk nieuwe relatie te starten

Anja had een relatie achter zich waarvan ze twee dochters had, van 6 en 4, toen ze er als moeder alleen voor te staan kwam. Ze dacht toen dat het haar nooit meer zou lukken een nieuwe relatie op te starten. Ze was met handen en voeten gebonden aan huis, omdat haar meisjes nog zo klein waren en omdat familie niet in de buurt woonden.

Niet alleen voor een kopje koffie

Dat er niet zomaar een leuke man zou aanbellen dat had ze ook niet verwacht. Dus ze zat avond aan avond thuis in haar eentje. Toen is ze internetdaten gaan ontdekken en kwamer er weer mannen in haar leven. Vooral veel wanhopige gevallen, mannen met nog onverwerkte scheidingen, mannen die niet alleen maar langs kwamen voor een kopje koffie. Daar zat Anja echter nog niet op te wachten.

De stukken vlogen eraf in bed

De relatie met haar ex was er een geweest van niet met elkaar en ook niet zonder elkaar kunnen. De passie vloog de pan uit. In bed vlogen de stukken eraf, maar ook in de keuken. Er zijn heel wat kop en schotels gesneuveld. Haar ex was internationaal vrachtwagenchauffeur die als een vrije vogel genoot van zijn onregelmatige bestaan. Als hij thuis was hadden ze seks, als een stelletje wilden. Twee keer ongewild zwanger. Maar meer dan de seks was er eigenlijk niet.  Na de geboorte van dejongste ging hij er met een liftend grietje vandoor. Daar zat Anja alleen. Totdat ze ging internetdaten.

Hart op de juiste plek

Via de mail diende Jelle zich aan, een nuchtere Friese boer, met het hart op de juiste plek. Hij was vriendelijk, complimentues en had nog maar weinig vriendinnen gehad. Hij woonde alleen op een boerderij, hij was niet eenzaam maar wilde graag ook de leuke momenten met iemand kunnen delen. Hij had ook meteen interesse voor haar dochters. Dat stelde Anja zeer op prijs.

Echt de liefde bedrijven

Jelle bleek een lieve surrogaatvader te zijn. Een superlieve man, waar Anja graag mee knuffelde, maar in het begin zeker niet meer mee wilde. Op de derde date gingen ze met elkaar naar bed. Dat was, op zijn zachts gezegd niet zoals ze dat met haar ex gewend was. Ze bedreven echt de liefde in plaats van de dierlijke, rauwe seks die ze eerder altijd had gehad. Maar vond ze dat erg? Nee, het was heerlijk om zich zo geliefd te voelen. Enige minpunt was dat Anja wel genoot, maar niet genoeg om een orgasme te krijgen. Dat zou later wel komen, dacht ze.

Seksleven was saai en voorspelbaar

Na drie maanden vertrok Anja met haar meisjes naar Friesland om bij Jelle op de boerderij te gaan wonen.  Er was niets dat haar als thuisblijfmoeder zonder baan bond in het Zuiden.  De meiden vonden het heerlijk bij Jelle op de boerderij. Er is geen betere man dan hun stiefvader. Met Jelle kun je bijna geen ruzie krijgen. Alleen was hun seksleven saai en voorspelbaar. Hij was niet echt in voor nieuwe standjes of handelingen, dus na een paar keer proberen heeft Anja het maar zo gelaten. Samen naar porno kijken, vond hij niet prettig. Hij snapte niet dat Anja dat nodig had om opgewonden te raken.

Slechte leerling

Menigmaal heeft Anja geprobeerd Jelle te leren wat haar een fijn gevoel gaf door zijn hand te pakken en die te begeleiden. Jelle was een slechte leerling.  Het werkte niet goed omdat Jelle te snel opgewonden raakte en dan ging inhouden voor Anja. Hij vroeg dan ook of het al bijna lukte bij Anja en dan was de roes ook weer weg.

Faken van kreetjes

Uiteindelijk is Anja maar gaan faken. Eerst met kleine kreetjes en later door hard en veel te zuchten. Ze merkte dat Jelle daar helemaal blij van werd. Hij was blij dat Anja nu ook aan haar trekken kwam, en dat hij net zo goed was als haar ex.  Ja, ze had hem wel eens toevertrouwd dat haar ex een hele bekwame minnaar was. Dat had Jelle misschien iets of wat onzeker gemaakt.

Onvoldoende voor bedprestaties

Jelle scoort qua karakter en persoonlijkheid een tien, maar wanneer het gaat om zijn prestaties in bed, dan krijgt hij een dikke onvoldoende. Ze vind het prettig intiem met hem te zijn en tegen zijn naakte lijf aan te liggen, maar het is nooit vuurwerk. Ze vreest dat ze nu al zo’n tien jaar  acteert tussen de lakens. Het is voor Jelle een bewijs dat hij het goed doet. Wanneer Jelle daarna als een blok in slaap valt, dan kruipt Anja uit bed om met haar vibrator en erotische verhalenbundel nog even zichzelf te verwennen.  Op die manier zijn ze allebei blij. Zij voelt zich hier niet schuldig over, dat ze niet eerlijk is in bed. Zij ziet juist het faken als een redmiddel voor hun seksleven.

Geen weg terug

De weg die Anja is ingeslagen is er een waarin geen weg terug is. Je kunt namelijk niet naar tien jaar nog eens gaan vertellen dat de ander jou nooit echt bevredigd heeft. Dat je al die jaren alleen maar gedaan hebt alsof. Dat is net zoiets als na jaren zeggen dat je nooit van de ander gehouden hebt. Natuurlijk mag je jezelf de tijd geven aan de ander te wennen en om de ander de kans te geven jou en je lichaam te ontdekken. Het is toch gewoon erg jammer dat wanneer je allebei in staat bent te genieten van seks, dat de een daarvoor zichzelf te kort moet doen. Veel mensen vinden het een soort van gênant uit te spreken wat ze wel en niet lekker vinden in bed, maar dit wel doen of dit leren doen, dat geeft echt verdieping aan je relatie.  Ga daarom niet te snel faken. Stel de ander gerust dat die zeker mag genieten maar dat jij dat voor je zelf ook heel prettig zou vinden. Ben niet te snel tevreden. Dat is voor jou niet goed, maar voor de ander is het toch ook veel fijner dat je echt een hoogte punt bereikt dan doen alsof.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.