zonsondergang

In 2020 dubbel zo lang op vakantie? Dat doe je met deze truc!

Ga jij het liefst langer dan lang op vakantie? Dan is dit hét moment om je agenda te pakken, want met goed plannen kun je komend jaar 27 vakantiedagen omtoveren in maar liefst 54 vrije dagen. En dat is natuurlijk best een prima vooruitzicht. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit.

Vakantiedagen verdubbelen

De truc is eigenlijk heel simpel. Door vrije dagen strategisch in te zetten kun je officiële feestdagen verbinden met weekenden, waardoor je een langere periode vrij bent. Vooral in de lentemaanden is op deze manier veel winst te behalen. Wie bijvoorbeeld na Koningsdag (27 april) vijf vrije dagen opneemt, kan elf dagen met vakantie, omdat Bevrijdingsdag (5 mei) komend jaar een nationale feestdag is.

Schoolvakanties

Toegegeven, het is even een gepuzzel. Gelukkig heeft reiswebsite Travelhunter het werk al voor je gedaan. Op de site is een agenda te vinden, die precies laat zien hoe je het meeste uit jouw vakantiedagen haalt. Ook is op de site een speciale agenda gemaakt voor mensen die afhankelijk zijn van schoolvakanties. Zo kun je in mei door acht vrije dagen in te zetten, zestien dagen achter elkaar vrij zijn. Een prima deal, dachten wij zo.

Reisinspiratie opdoen? Check de agenda!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!