rondreis singles argentinie

In 2019 met singles afreizen naar Argentinië

Voor het nieuwe seizoen van 2019 heeft Fox Reizen vijf nieuwe reizen aan het aanbod toegevoegd. Groepsrondreizen, privé rondreizen, single reizen en familiereizen verspreid over de wereld! Voor iedereen wat wils dus.  Maar als single ben je natuurlijk het meest nieuwsgierig naar de allernieuwste singlereis in het aanbod van Fox. Lees je mee?

16-daagse Single rondreis Guanaco’s en Pampa’s in Patagonië

Eindelijk komt Fox Reizen weer met een single reis in het prachtige Argentinië. De rondreis begint natuurlijk in de hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires. Dit is het economische en culturele centrum van het land en wordt ook wel het ‘Parijs van Zuid-Amerika’ genoemd. De eerste drie dagen van de rondreis worden hier doorgebracht. Vervolgens vertrekt de rondreis naar het schiereiland Puerto Madryn.

Uitstapje Chili

Dit eiland is een van de top reservaten van Zuid-Amerika om wild te spotten. Er leven hier onder andere walvissen, orka’s, zeehonden, zee olifanten, guanaco’s, nandu’s, pinguïns en diverse zeevogels. Hierna wordt de reis vervolgd naar El Calafate in Patagonië, in het zuiden van Argentinië. Hier wordt het nationale park Los Glaciares en de Perito Moreno gletsjer bezocht. Na El Calafate gaat de reis door naar El Chaltén, een bergdorp. Dit dorp staat bekend om haar talloze mogelijkheden voor trekkingen en wandelingen. Tot slot maak je nog een uitstapje naar Torres del Paine National Park in Chili.

Inpakken!

Zin om je backpack reisproof te maken voor deze prachtige reis? Kijk dan snel verder voor de actuele vertrekdata!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!