boek mr right actie winnen

In 10 stappen naar je ideale man

Op 1 november 2015 verschijnt Mr Right – In 10 stappen naar je ideale man. In dit praktijkboek wijst datingcoach Nicole Vening hoogopgeleide vrouwen de weg naar de ideale man. Mr Right is geen zweverig zelfhulpboek, maar een praktisch stappenplan vol prikkelende opdrachten en leuke liefdesweetjes.

De singlescoach

Nicole Vening begeleidde vele hoogopgeleide single vrouwen met haar unieke trainingsprogramma naar een evenwichtige relatie. Nicole is bekend van het Net5-programma Te mooi om waar te zijn en was als expert verbonden aan Psychologie Magazine. Sinds 2013 is Nicole de vaste singlescoach van datingsite PARSHIP, bovendien geeft ze liefdestips in 100% NL Magazine.

Groeiend aantal singles

Nederland telt bijna drie miljoen singles en dat aantal stijgt. Hoogopgeleide vrouwen hebben het extra moeilijk op de datingmarkt. Halina Reijn doorbrak dit jaar het taboe rond de OK (ongewenste kinderloze) -vrouw. Zij vindt het helemaal niet fijn om single te zijn; een man en een kind wil ze! Helaas is dat tot nu toe nog niet gelukt. Doen Halina en al die andere slimme single vrouwen iets verkeerd? Zijn ze te kritisch of zijn alle leuke mannen simpelweg bezet? Welnee, volgens Nicole Vening missen ze alleen een goede liefdesstrategie.

Wetenschap in feestverpakking

Nicole haalt de lezeressen van haar feelgood boek uit hun comfort zone en daagt ze uit om samen met de mensen om hen heen aan de slag te gaan. Geloof het of niet: bij de eindstreep wacht Mr Right!

Doe mee & win: Mr Right – In 10 stappen naar je ideale man

Ben jij ook reuze nieuwsgierig dit boek van Nicole Vening?  Online magazine Singlessite.nl mag 5 exemplaren cadeau geven aan nieuwsgierige singles!

De winnaars zijn bekend! We feliciteren: Carla Koolstra, Cindy Bastiaans, Sigrid Huisman, Rowena Mannens en Linda Everts! Het boek zien jullie binnenkort tegemoet in de brievenbus!

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Dit doe je om kans te maken:

Stap 1. Meld je aan en registreer je voor de gratis Singlessite Nieuwsbrief zodat je voortaan niks meer mist!

Stap 2. Open je bevestigingsmail, lees de bijgevoegde instructies door…

Stap 3. Voer uit! Mail naar winactie@singlessite.nl en vergeet niet het codewoord te vermelden!

Let op: Je kunt alleen winnen als je alle 3 de stappen hebt genomen. De winnaars krijgen in week 43 persoonlijk bericht! Al geregistreerd? Dan ontvang je binnenkort een speciaal bericht zodat je ook kunt deelnemen.

Mr Right – In 10 stappen naar je ideale man  van  Nicole Vening is vanaf 1 november verkrijgbaar: ISBN 978-90-823865-0-9 – € 24,95. Te bestellen via:  www.mrright.eu

 

Mr.Right boek

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!