wel daten eerst afvallen

Ik wil wel daten maar eerst moet je afvallen

Wat zeg je?! Juist ja. Dit overkwam de vrouwelijke blogger Christina Topacio. Ze kon haar oren of liever gezegd ogen, niet geloven. Nadat ze een man had ontmoet op een datingsite stuurde hij haar het bericht dat hij heel graag met haar wilde daten, maar dat ze dan wel eerst moest afvallen.

Ongevraagd advies

De blogster deelde het bericht en haar reactie hierop op haar social media en dat werd vervolgens weer door duizenden mensen gedeeld. Inmiddels is er zelfs een Instagram profiel gemaakt met de naam ‘ByeFelipe’ en wat blijkt , het is niet de eerste keer dat een man ongevraagd advies geeft..

Daten = eerst afvallen

In het bericht valt te lezen dat de man in de eerste instantie zegt hoe gek hij op haar is maar al snel verandert de toon van het ‘gesprek’. Hoe mooi hij haar ook vindt, voor hij wil overwegen om haar mee uit te nemen zal ze toch eerst wat moeten afvallen. Topacio reageert hierop door hem een fijne dag te wensen en hiermee lijkt de kous af. Maar even later stuurt ze de man toch nog een foto van zichzelf waarop ze met een groot bord eten op schoot zit. Lekker puh! 😉

Storm aan reacties

Christina vertelde aan E! dat ze het bericht in eerste instantie heeft gedeeld om aan te geven dat “dit soort dingen zeggen gewoon niet kunnen”. Nu de tweet zoveel gedeeld wordt hoopt ze dat het voor positiviteit zorgt. Ook zei ze: “Ik hoop dat vrouwen zich gesterkt voelen om voor zichzelf op te komen en het niet toelaten dat dit soort reacties ze breekt. Zelfs als het van hun moeder, vriendin, leraar of partner komt”.

Geen schaamte

Op de Twitterpagina van Topacio is duidelijk te zien dat ze geen schaamte kent voor hoe haar lichaam eruit ziet. Eerder plaatste ze nog een foto om steun te betuigen aan de beweging #FreeTheNipple.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.