wel daten eerst afvallen

Ik wil wel daten maar eerst moet je afvallen

Wat zeg je?! Juist ja. Dit overkwam de vrouwelijke blogger Christina Topacio. Ze kon haar oren of liever gezegd ogen, niet geloven. Nadat ze een man had ontmoet op een datingsite stuurde hij haar het bericht dat hij heel graag met haar wilde daten, maar dat ze dan wel eerst moest afvallen.

Ongevraagd advies

De blogster deelde het bericht en haar reactie hierop op haar social media en dat werd vervolgens weer door duizenden mensen gedeeld. Inmiddels is er zelfs een Instagram profiel gemaakt met de naam ‘ByeFelipe’ en wat blijkt , het is niet de eerste keer dat een man ongevraagd advies geeft..

Daten = eerst afvallen

In het bericht valt te lezen dat de man in de eerste instantie zegt hoe gek hij op haar is maar al snel verandert de toon van het ‘gesprek’. Hoe mooi hij haar ook vindt, voor hij wil overwegen om haar mee uit te nemen zal ze toch eerst wat moeten afvallen. Topacio reageert hierop door hem een fijne dag te wensen en hiermee lijkt de kous af. Maar even later stuurt ze de man toch nog een foto van zichzelf waarop ze met een groot bord eten op schoot zit. Lekker puh! 😉

Storm aan reacties

Christina vertelde aan E! dat ze het bericht in eerste instantie heeft gedeeld om aan te geven dat “dit soort dingen zeggen gewoon niet kunnen”. Nu de tweet zoveel gedeeld wordt hoopt ze dat het voor positiviteit zorgt. Ook zei ze: “Ik hoop dat vrouwen zich gesterkt voelen om voor zichzelf op te komen en het niet toelaten dat dit soort reacties ze breekt. Zelfs als het van hun moeder, vriendin, leraar of partner komt”.

Geen schaamte

Op de Twitterpagina van Topacio is duidelijk te zien dat ze geen schaamte kent voor hoe haar lichaam eruit ziet. Eerder plaatste ze nog een foto om steun te betuigen aan de beweging #FreeTheNipple.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam