nieuwe vrienden maken

Ik wil een nieuwe hartsvriendin

Een vrouw zonder vriendin is nergens. We hebben allemaal die hartsvriendin nodig die ons helpt in roerige tijden, bij wie je uit kan huilen. Bijvoorbeeld als je man er met een ander vandoor is.  

Verhuizing

Wanneer je verhuist naar een nieuwe woonplaats en je wel kinderen hebt, maar die nog te klein zijn om naar school te gaan, zijn er dagen dat je de deur niet uit hoeft. Er is dan ook geen reden om je fatsoenlijk aan te kleden, omdat je toch niemand gaat zien.

Supermarkt

Vriendinnen van vroeger opzoeken dat kan, maar de auto loopt ook niet op water. Een vriendin dichter bij zou fijn zijn. Maar hoe moet je in een nieuwe plaats aan nieuwe vriendinnen komen? Zomaar in een supermarkt mensen aanklampen omdat je toevallig een leuk gesprekje had, lijkt al snel opdringerig.

Knutselvriendin

De nieuwe website Vriendinnenonline.nl kan uitkomst bieden. Hoe werkt dit? Je geeft aan waar je interesses liggen en dan word je gematcht. Je zoekt bijvoorbeeld op kinderen en hobby. Kinderen omdat het je leuk lijkt samen met een andere moeder iets te ondernemen met de kineren en hobby’s omdat je creatief bent en je een knutselvriendin zou willen om samen dingen mee te maken.

Sympathiek

Uit de match komt een vrouw naar voren, die mogelijk je vriendin kan worden. Net als bij een datingsite, kun je dan een afspraak maken en kijken of er een klik is, of je elkaar sympathiek vindt. Als dat zo is ga je gezellig een vervolgafspraak maken en kan een echte vriendschap gaan groeien.

Weinig vrienden

Vriendinnenonline-oprichtster Priscilla Heeren vertelt: “Ik zat zes jaar geleden in de eerder beschreven situatie. Ik was voor mijn vriend naar Nijmegen verhuisd. De relatie ging uit en toen bleek ik daar weinig vrienden te hebben. Zo is het idee voor de site ontstaan, zoiets was er nog niet.”

Alle leeftijden

Inmiddels zijn er 1200 vrouwen ingeschreven. Priscilla: “De jongste is 14, de oudste 70, maar gemiddeld is de leeftijd 35. Jonge vrouwen geven bij ons aan dat ze een hartsvriendin missen na een scheiding of verhuizing. Of ze schrijven dat een extra vriendin geen kwaad kan.”

Interesses

“Vaak worden je interesses anders als je ouder wordt en zit je met je oude vrienden niet altijd meer op een lijn. We zien ook dat als de kinderen naar school gaan, vrouwen weer wat tijd voor zichzelf krijgen en graag een maatje vinden om leuke dingen te doen.”

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!