Machogedrag?

Ik mag zijn wie ik wil

Machogedrag. Wie vindt dat nou leuk?  Innerlijke kracht hoef je niet te bewijzen. Haantjes gedrag daar zit toch niemand op te wachten, zou je denken. Ook niet als een vrouw dit vertoont. Je hebt als vrouw pas power als je in jezelf gelooft. Dat straal je dan uit. Ik mag zijn wie ik wil, zo moet het zijn.

Machogedrag stelt niets voor

Met machogedrag moet je bij Marcia niet aankomen. Marcia is 28, single en woont in Tilburg. Voor SOLO van BN DeStem wil ze best wel vertellen hoe ze denkt over de liefde, over daten en over afknappers. Machogedrag of haantjes gedrag, dat vindt ze echt verwerpelijk. Wanneer je dat soort uiterlijk gedrag nodig hebt om sterke uitstraling te tonen, dan ben je fout bezig. Dan stel je met je machogedrag niets voor.

Vrijheid van meningsuiting

Vrijheid voelt je zeker nu ze op zichzelf woont. Vrijheid om te zeggen wat je vindt, is volgens haar een groot goed. Zolang je er maar niemand opzettelijk mee kwetst. Aandacht hebben voor behoeftes van anderen, dat vindt ze belangrijk. Aandacht voor de aarde, waar we er maar een van hebben.

Wel op zoek naar een baantje

Op de vraag of ze zoekende is, zegt ze ja, naar een baantje in de horeca of in de winkel, voor de zomer. Backstages werken bij festivals daar is ze ook wel voor te vinden. Dus niet op zoek naar de ware liefde? Ze heeft hem in ieder geval nog niet ontmoet. Net als haar oom en tante na zoveel jaar nog gelukkig samen, dat zou ze graag ooit willen meemaken. Een blind date heeft ze nog nooit beleeft. Ze staat er best voor open net zolang als het leuk is. Valt het tegen dan zal ze de avond niet uitzitten, denkt ze nu.

Aangeschoten vindt ze prettig

Komt ze wel op plekken waar mannen komen? Dat denk ik wel. In de kroeg komt ze vaak, ook na haar werk. Ze lust wel een biertje. Dronken worden is niet je van het, maar een beetje aangeschoten maakt het nog leuker. Ze geeft toe dat ze dan iets gezelliger is en aanhankelijker. Alles vindt ze dan ook grappig en mooi.

Voor flirten niet altijd tijd

Dan zal ze ook wel aardig kunnen flirten? “Met mij wordt er weleens geflirt als ik achter de bar sta bij bar 013. Dat kan ik niet altijd gebruiken en zou willen dat die persoon in kwestie even zou moven.” Ze heeft best een voorkeur voor bepaalde mannen. Verder mag hij vooral lief, humoristisch en assertief zijn. Het figuur van een zandlopen en sprekende ogen zijn haar uiterlijke kenmerken.

Ik mag zijn wie ik wil

Marcia is met haar 28 jaar nog vrij jong. Een kinderwens heeft ze nog niet. De behoeft mama te worden voelt ze (nog) niet. Maar stel dat een toekomstige man wel papa wil worden, dan is dit onderwerp wel bespreekbaar. Met haar familie is ze zeker blij. Ze respecteren elkaar, iedereen blijft in zijn waarde. Ik mag zijn wie ik wil. Wie wil dat nu niet?

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam