verliefd na overlijden partner

“Ik hou van jou” zegt niet genoeg

“Ik hou van je”. Zijn dit woorden die jou de bevestiging geven dat je vriend echt om je geeft? Zijn dit de woorden die jouw man moet blijven herhalen om jou uit je onrust te helpen? Wanneer jij je onzeker voelt over zijn gevoelens voor jou, dan zijn het niet deze woorden maar subtiele signalen die moeten tonen hoe het echt zit met de liefde.

“Ik hou van jou” zegt niet genoeg

“Ik hou van je” en  “I love you”, zinnetjes die je regelmatig hoort en waarbij je je kunt afvragen of het owel inhoud heeft. Ze worden vaak gezegd uit automatisme, of omdat je denkt dat de ander daar op zit te wachten. Maar jij zit toch ook niet te wachten op een paar woorden als de inhoud niet op andere manieren getoond wordt.  Liefdevol gedrag zegt meer dan woorden over liefde. Ben jij onzeker over de liefde van je nieuwe vlam, en ben je er onzeker over dat hij jou maar als tussendoortje ziet, wacht dan niet op dat ene kleine zinnetje, maar let op zijn manier van doen. Er zijn genoeg signalen om ervan overtuigd te worden dat hij echt verliefd op je is.

Signalen van echte liefde

Sommige mensen krijgen de woorden  “Ik hou van jou” gewoon moeilijk over hun lippen, niet perse omdat ze het niet voelen. Anderen roepen het wel heel makkelijk, en dan zijn het vaak inhoudsloze woorden, als de liefde niet echt voelt.

1.  Hij staart

Mannen zijn visuele wezens zodat ze vaak staren en beelden bedenken. Zit hij naar jou te staren dan is dat een goed teken. Beloon hem met een knipoog als je hem betrapt tijdens het staren naar jou.

2. Hij maakt je aan het lachen

Een teken dat hij verliefd op je is, is dat hij zich comfortabel voelt en al zijn charme in de strijd gooit om jou vrolijk te maken.

3. Hij wil je aanraken

Hij wil steeds bij je in de buurt zijn en je aanraken. Natuurlijk geldt dit voor inde slaapkamer.  Ook op andere momenten echter haalt hij plukje haar weg voor je ogen, houdt hij jouw hand vast , raakt hij je gewoon even aan, zonder meteen meer bijbedoelingen te tonen.

4. Hij doet je na

Imitatie blijkt de meest oprechte vorm van vleierij. Wanneer hij je dus nadoet, doet hij dat niet eens bewust, het is een soort van spiegelen.  Een ander gaat zitten op de manier zoals jij zit, hij doet zoals jij doet, hij herhaalt woorden die jij eerder zei. Irritant? Nee, het is juist een teken dat hij zich fysiek tot je aangetrokken voelt.

5. Hij knuffelt

Als je een vriendje hebt die steeds met je wilt knuffelen zonder steeds seks te willen hebben, dan geeft hij om je en lijkt het een blijver. Hij vindt het gezellig om bij je te zijn, zonder verdere gedachten. Gewoon het idee bij jou te zijn vindt hij genoeg. Dat wil niet zeggen dat het ook prettig is dat de seks wel een keer komt.

6. Hij brengt graag tijd met je door

Als hij verliefd op je is, ga je tot zijn prioriteiten behoren. Hij zal geld en tijd aan jou gaan besteden.  Dit vindt hij niet erg, want tijd en geld zijn de middelen om jou gelukkig te maken. Hij neemt je mee uit eten, hij koopt kleding voor je, hij neemt je mee op vakantie of hij neemt de tijd voor gewoon een langer wandeling door het bos.

7. Hij heeft geen geheimen voor jou

Een man die van je houdt, voelt zich comfortabel in jou bijzijn en stelt zich voor jou open. Hij vertelt dingen aan jou die hij mogelijk zijn beste vrienden niet eens zou vertellen. Hij doet dit omdat hij weet dat jij hem niet belachelijk maakt of hem uitlacht.

8. Hij spreekt je naam vaak uit

Iemand die van je houdt, weet heel goed hoe je heet. Hij houdt er ook van om het vaak uit te spreken, zelfs onbewust.  Wanneer hij ook nog een zachtere toon gebruikt bij het uitspreken van je naam, dan zit het wel goed met hem en zijn liefde.

9. Hij wordt beetje jaloers

Iemand die zich emotioneel gaat hechten aan jou, wil jou het liefst voor zichzelf houden. Een beetje gezonde jaloezie is niet erg, want hiermee toont hij zijn sterke gevoelens voor jou. Is het staren van een andere man naar jou al genoeg voor irritatie, dan is dat zeker een teken van zijn liefde voor jou.

10. Hij heeft niets te verbergen

Normaal gesproken hebben mannen vaak de neiging iets of wat vaag of mysterieus te zijn. Een man die echt verliefd is op jou, denkt er niet over na jou te bedriegen en heeft dus niets te verbergen. Zijn wachtwoorden en toegangen tot social media en emailaccounts hoeven voor jou niet geheim te blijven. Je mag in al zijn spullen neuzen.

11. Hij stopt met gamen voor jou

Mannen hebben vaak meer last dan vrouwen van verslaafd zijn aan gamen. Wanneer hij pauzeert tijdens het spelen van een game, of zelfs helemaal afziet van gamen, dan mag je jezelf een gelukkig meisje noemen.

12. Hij is niet langer graag alleen

Voorheen was hij vaak alleen, maar niet meer sinds hij verliefd is. Hij wil nergens heen zonder jou in zijn buurt te weten. Hij wil liever de tijd met jou doorbrengen dan met zijn vrienden. Hij wil zijn vrije tijd graag in jouw aanwezigheid door brengen.

13. Zijn plaats wordt de jouwe

Woonde hij voorheen alleen en was dat heilig voor hem, dat is aan het veranderen. Zijn territorium is niet langer het meest kostbaar voor hem, hij wil dat graag met iemand als jij delen, dan  moet je wel speciaal zijn.

14. Hij sluit jou in bij zijn plannen

Voorheen hoorde je hem mogelijk over plannen voor zomervakantie met zijn vrienden. Nu hij jou in zijn toekomstbeeld ziet, gaat hij ook jou in zijn plannen meenemen. Dit doet hij alleen als hij serieus iets voor jou voelt.

15. Hij laat je kennismaken met zijn vrienden

Is een man serieus over zijn gevoelens voor jou dan is de kans groot dat hij over jou verteld heeft aan zijn vrienden. Wanneer hij jou graag aan zijn vrienden voorstelt om te laten zien hoe geweldig je bent, dan zit zijn gevoel wel goed.

16. Hij laat je kennismaken met zijn familie

Niet alle meisjes waar een man mee omgaat, worden voorgesteld aan zijn ouders. Wanneer dit wel gebeurt, dan tilt het de relatie meteen naar een ander niveau. Veel mannen zijn hier pas klaar voor als een vrouw echt iets voor hem betekent. Wanneer je voor een dinertje met zijn ouders in zijn woonplaats gevraagd wordt, dan kun je dat als serieus bestempelen.

17. Hij vraagt ​​jou om advies

Iets anders waardoor een man laat zien dat hij om je geeft, is dat hij respect voor je toont en dat het hem interesseert wat jij over zaken denkt. Hij wil dat jij je goed voelt over zijn keuzes. Als er een moment komt dat hij een beslissing moet nemen, zal hij jouw mening mee laten wegen. Hoe belangrijker de beslissing is waarover hij advies vraagt, hoe belangrijker je voor hem bent.

I love you zeggen is niet voldoende

Natuurlijk zijn er geen sluitende bewijzen of een man echt verliefd op je is. Wat hierin zeker meespeelt zijn jouw eigen gevoelens voor hem. Het volgen van je instinct is een hele belangrijk hulpmiddel maar daarnaast kunnen genoemde tips je wel helpen waar je zoal op kunt letten. Alleen maar I Love You zeggen is niet voldoende.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam