Ik hou van je!

Er staat al een tandenborstel in zijn bekertje en je hebt al een extra setje ondergoed in zijn la gepropt. Maar als het op nieuwe relaties aankomt, wanneer is dan het juiste moment om ‘ik hou van je’ te zeggen?

Enkele tips om je door dat nerveuze momentje heen te helpen.

Wachten

Wanneer je de liefdevolle woorden uitspreekt, is niet perse gebonden aan een tijd. Maar het gebeurt maar heel zelden dat je iemand ontmoet waarvan je na een paar weken al zeker weet dat hij de ware voor je is. Wachten totdat je in ieder geval een paar maanden bij elkaar bent, is een goed begin. Dat is meestal ook het moment waarop de ergste verliefdheid een beetje weggezakt is. Als je er vertouwen in hebt dat je voor een lange tijd bij elkaar zult blijven, kun je prima je hart luchten.

Zekerheid

Als het duidelijk is dat hij niet hetzelfde voor jou voelt dan ligt er liefdesverdriet op de loer. Probeer voor jezelf dus uit te vinden waar je staat voordat je je kwetsbaar opstelt. Als hij veel tijd met je door wil brengen, hij je vrienden heeft ontmoet en andersom, dan laat hij je in ieder geval blijken dat je de juiste vrouw voor hem bent.

Meen het

Er zit een hoop betekenis in de vier kleine woordjes ‘ik hou van je’. Ondanks dat is het beter om niet teveel over de uitspraak na te denken. Het maakt je alleen maar nerveus. Wees eerlijk en spreek de woorden uit op een moment dat je het echt meent en je je echt gelukkig met hem voelt.

Eerlijk

Zeg de magische woorden alleen om de juiste redenen en niet omdat het even niet zo lekker loopt tussen jullie.

Nuchter

Hoewel een alcoholische versnapering misschien kan zorgen voor losse lippen en heel wat meer lef, kun je ‘ ik hou van je’ toch beter uitspreken als je nuchter bent. Je lief weet anders niet of je het echt meent of dat je last hebt van dronkenmanspraat. Want het is natuurlijk wel zo fijn om het moment waarop je voor het eerst je liefde verklaard hebt te kunnen herinneren de volgende dag.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?