Ik ga voor mijn eigen geluk

Je hebt alles: een lieve man en kinderen, een mooi, groot  huis met prachtige tuin, zonder financiële zorgen. En toch ben je ongelukkig. Je komt in contact met een oude liefde en vervolgens neem je een drastisch besluit: je verlaat je gezin en gaat voor je eigen geluk.
 

Ogenschijnlijk perfect

Dit is het verhaal van de Britse Angie. Ze had alles, maar voelde zich doodongelukkig in haar huwelijk. Via Facebook kwam ze in contact met een ex. De liefde bloeide op en ze besloot haar ogenschijnlijke perfecte leventje achter zich te laten.

Ze liet haar twee zoons van negen en twaalf jaar bij hun vader. Haar moeder die bij hun inwoonde werd door haar vertrek gedwongen om in een verzorgingstehuis te wonen.

Spijt?

Maar of ze spijt heeft? ”Geen moment”, vertelt ze vol overtuiging. ”Het was het beste wat me is overkomen en het ging me ook makkelijk af vanaf het moment dat ik dit had besloten te doen.”

Echte liefde

Voor velen klinkt het misschien egoïstisch, maar Angie is niet de enige die kiest voor haar eigen geluk. ”Echte liefde is zeldzaam. Als je het vindt moet je het niet meer loslaten. Immers ’money can’t by love’”.

Enquêtes

Uit eerdere enquêtes die we op onze site stonden, bleek dat er veel vrouwen zijn die twijfels hebben aan hun echtgenoot en huwelijk. Zo antwoordde 17 procent op de vraag ’heb jij wel eens twijfels over je huwelijk en je echtgenoot?’ met ’ja’. Op de vraag ’Ik ben getrouwd met mijn grote liefde’ antwoordde 46 procent met ’nee’. En op de vraag ’Is mijn man saai geworden’, gaf 52 procent als antwoord ’ja’.

Verleden

Niet alleen vrouwen overkomt dit, ook bij mannen zie je het gebeuren.

Het lijkt op veel lef om te kiezen voor je eigen geluk en alles achter je te laten.

Waarschijnlijk gaat dit echter gepaard met grote machteloosheid en ernstige onvrede.

Sluit hierbij je verleden wel goed af, want de achterblijvers moeten ook door met hun leven.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By info@tibordeboer.nl ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!