doel stellen

Ik date maar wat

Er móet gewoon voor iedereen een Ware zijn. Maar wáár? Cupido is te traag: tijd om zelf in actie te komen. Of is een relatie hebben ook niet ideaal? ‘Ik date maar wat’ van Suzanne Buis: een serieus grappige reisroman over singles, seks, dating en liefde.

Irritante vragen

‘Zeg, waarom heb jij geen leuke vent?’ Schrijfster Suzanne Buis gaat in ‘Ik date maar wat’ op zoek naar een antwoord op die irritante vraag die stelletjes stellen aan iedereen zonder relatie. Wil ze wel een relatie? Waarom hebben anderen wel of juist geen relatie? En hoe gaan ze daar mee om?

Suffe muts of mannenmagneet?

Ga mee op een reis door Canada, met vele gesprekken, ontmoetingen en uiteenlopende dates, beleef hoe uitputtend speeddaten is, hoe je van een blind date af komt en wat er gebeurt als je zowel een suffe muts als een mannenmagneet bent.

Kom in actie en vermaak je

Laat je inspireren, zoals vele lezers voor jou: mannen kwamen in actie en hadden voor het eerst in tijden weer de moed om op een ‘normale’ manier een leuke vrouw aan te spreken. Pik gaandeweg tips en tricks op. En vooral: vermaak je.

Over de auteur:

Suzanne Buis (1973) is sinds 2001 zelfstandig ondernemend schrijver. Voor volwassenen schrijft ze scherpzinnige verhalen over wat mensen beweegt om relaties aan te gaan en te onderhouden.  Met ‘Ik date maar wat’, een reisroman over een hilarisch en pijnlijk eerlijk onderzoek naar liefdesrelaties, haalde ze maandenlang de landelijk tv, radio, dag- en weekbladen.

Enkele lezersreacties:

Saskia (41 jaar): Ik had ‘Ik date maar wat’ in handen en na 1 hoofdstuk kon ik niet meer stoppen. Bofte ik even dat ik de zondag de hele dag verder kon lezen. Heerlijk uitslapen met het boek in bed, later met boek in de zon in de hangmat en het laatste stukje ’s avonds in bad.

Ben jij ook aan het daten? Dan moet je eigenlijk echt dit boekje lezen. Ik herkende mezelf volledig en ik heb er nog een paar leuke tips aan overgehouden!
Pluspunten: leuke woordspelingen, korte snelle schrijfstijl, herkenbare situaties.

Karin (36 jaar): Ik heb net ‘Ik date maar wat’ uit en wat een zalig boek is dat! Ik vind het origineel, geestig en romantisch. Suzanne heeft een boek neergezet dat uniek is in zijn soort. Het is geen chicklit, het zijn geen columns, geen satire. Misschien is de benaming romantische satire wel een goede. Ze neemt het de zoektocht naar de liefde op de hak, maar laat daarin ook steeds haar eigen kwetsbaarheid zien waardoor je enorm met haar meeleeft. Het was net of je bij een vriendin mocht meelezen in haar dagboek. Het verhaal is opgebouwd in fijne afgeronde hoofdstukjes zodat je lekker voor het slapengaan of in bad stukjes kunt lezen. En ik heb meerdere malen hardop gelachen en dat gebeurt me niet vaak bij een boek. Chapeau!
Pluspunten: fantasierijk, meeslepend verhaal, grappig.

Mark (42): Het is een lekker boek. Makkelijk geschreven en doet me qua humor hier en daar denken aan Kees van Kooten. De korte verhaaltjes maken het ook een boek dat je keer op keer kunt wegleggen…en natuurlijk weer kunt oppakken. Leuk gegeven is dat elk verhaaltje een soort ‘levensles’ (beetje zwaar aangezet maar weet geen ander woord) kent. Al met al, goed gedaan.

Oh ja, het is echt niet alleen voor vrouwen geschreven.
Pluspunten: goede verhaallijn, grappig.
Minpunten: spierpijn van het lachen.

Nieuwtje: het e-book kost nu maar € 4,99.

Lekker voor op reis!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.