biechtstoel

Ik biecht, jij biecht, wij biechten

Uit het grote succes van Liefdesbiecht 2014 bleek één ding: Nederlanders missen de biechtstoel. Er zijn volop liefdesgeheimen die erom schreeuwen opgebiecht en gedeeld te worden. In de nacht van Valentijn om 00.00 uur start een nieuwe editie van Liefdesbiecht, met als aftrap de lancering van de vernieuwde site. Want Nederland barst van de liefdesgeheimen.

Anonieme liefdesbiechten

De anonieme liefdesbiechten die op liefdesbiecht.nl worden gedeeld, vormen inspiratie voor de Liefdesbiechtnacht. Een programma met theater, muziek, installaties, fotografie en beeldende kunst. Liefdesbiechtnacht 2015 vindt plaats op 24,25,26 april in de SSBA Salon en 15 mei in de Tolhuistuin, beiden in Amsterdam.

Podium voor liefdesgeheimen

“Iedereen heeft zo zijn eigen kleine liefdesgeheimen. Van het stiekeme oogje dat je op iemand hebt, tot de ex waar je maar niet overheen komt. En toch houdt iedereen ze voor zichzelf, omdat ze meestal een beetje genant en pijnlijk zijn. Terwijl de geheime liefdes in je leven tegelijkertijd ook het meest begeerlijk, mooi of ontwapenend van allemaal kunnen zijn” aldus Nita Kersten, theatermaker en initiatiefnemer van Liefdesbiecht.

In dit project krijgen kleine liefdesgeheimen & grote bekentenissen een podium. Op de site liefdesbiecht.nl kan iedereen anoniem een liefdesgeheim opbiechten. “Jij hebt geen idee dat ik de hele avond naar je heb gekeken. Had ik maar het lef om je te zoenen.” Gebiecht op liefdesbiecht.nl, als voorbeeld.

LiefdesbiechtNacht

De verzamelde biechten vormen inspiratie voor het theaterprogramma LiefdesbiechtNacht. Nita Kersten nodigt in dit programma muzikanten, fotografen, wetenschappers, schrijvers en zichzelf uit, zich te verdiepen in de betekenis en waarde van het liefdesgeheim.

Ik biecht, jij biecht, wij biechen

Niet het lef een Valentijnskaart te sturen? Deel anoniem je hartenkreet, liefdesgeheim, liefdesverklaring of geheime bekentenis vanaf 14 februari 00.00 uur op liefdesbiecht.nl.
Ze zijn ook te volgen op facebook.com/liefdesbiecht.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.
onzeker
By Tijmen ·
24 augustus 2021

Verantwoord werken aan jouw onzekerheid

singlesrecepten
By Margret ·
21 augustus 2021

Leer elkaar kennen door voor elkaar te koken

Voor elkaar eten bereiden is een goede manier om zonder gesprekken veel over de ander te weten te komen.
shapeware eerste date
By Moniek ·
18 augustus 2021

Shapewear dragen tijdens een date?

Vrouw verkiest andere lingerie dan haar man, maar hoe zit het eigenlijk met corrigerend ondergoed? Kun je daarmee aankomen tijdens een date?