biechtstoel

Ik biecht, jij biecht, wij biechten

Uit het grote succes van Liefdesbiecht 2014 bleek één ding: Nederlanders missen de biechtstoel. Er zijn volop liefdesgeheimen die erom schreeuwen opgebiecht en gedeeld te worden. In de nacht van Valentijn om 00.00 uur start een nieuwe editie van Liefdesbiecht, met als aftrap de lancering van de vernieuwde site. Want Nederland barst van de liefdesgeheimen.

Anonieme liefdesbiechten

De anonieme liefdesbiechten die op liefdesbiecht.nl worden gedeeld, vormen inspiratie voor de Liefdesbiechtnacht. Een programma met theater, muziek, installaties, fotografie en beeldende kunst. Liefdesbiechtnacht 2015 vindt plaats op 24,25,26 april in de SSBA Salon en 15 mei in de Tolhuistuin, beiden in Amsterdam.

Podium voor liefdesgeheimen

“Iedereen heeft zo zijn eigen kleine liefdesgeheimen. Van het stiekeme oogje dat je op iemand hebt, tot de ex waar je maar niet overheen komt. En toch houdt iedereen ze voor zichzelf, omdat ze meestal een beetje genant en pijnlijk zijn. Terwijl de geheime liefdes in je leven tegelijkertijd ook het meest begeerlijk, mooi of ontwapenend van allemaal kunnen zijn” aldus Nita Kersten, theatermaker en initiatiefnemer van Liefdesbiecht.

In dit project krijgen kleine liefdesgeheimen & grote bekentenissen een podium. Op de site liefdesbiecht.nl kan iedereen anoniem een liefdesgeheim opbiechten. “Jij hebt geen idee dat ik de hele avond naar je heb gekeken. Had ik maar het lef om je te zoenen.” Gebiecht op liefdesbiecht.nl, als voorbeeld.

LiefdesbiechtNacht

De verzamelde biechten vormen inspiratie voor het theaterprogramma LiefdesbiechtNacht. Nita Kersten nodigt in dit programma muzikanten, fotografen, wetenschappers, schrijvers en zichzelf uit, zich te verdiepen in de betekenis en waarde van het liefdesgeheim.

Ik biecht, jij biecht, wij biechen

Niet het lef een Valentijnskaart te sturen? Deel anoniem je hartenkreet, liefdesgeheim, liefdesverklaring of geheime bekentenis vanaf 14 februari 00.00 uur op liefdesbiecht.nl.
Ze zijn ook te volgen op facebook.com/liefdesbiecht.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!