aanzoek doen op vakantie

Huwelijksaanzoek tijdens vakantie populair

Misschien kun je je er (nog) niks bij voorstellen of is het juist jouw ultieme droom maar ten huwelijk gevraagd worden op vakantie is ontzettend populair. Maar liefst 1 op de 4 aanzoeken vindt plaats op reis.

Knikkende knieën

Misschien ben jij ook wel eens door je knieën gegaan op vakantie, of kreeg je spontaan knikkende knieën toen hij je vroeg.. Het is nog altijd een bijzonder populaire plek voor een huwelijksaanzoek. Dat blijkt uit een onderzoek onder 2154 pasgetrouwde Britten. 23 procent van hen werd ten huwelijk gevraagd tijdens een vakantie.

Lekker thuis

De enige plek waar meer mensen ten huwelijk worden gevraagd dan op reis is gewoon lekker thuis. 16 procent van de pasgetrouwen verloofden zich in de eigen omgeving. 16 procent werd gevraagd in een restaurant, 11 procent op een mooi plekje (waar dat dan ook moge zijn..) en 8 procent tijdens een telefoongesprek!

Strandlocatie

Van de huwelijksaanzoeken op vakantie werd 42 procent gedaan op een mooi strand. 21 procent vond plaats tijdens een romantisch etentje en 12 procent in de hotelkamer of het appartement.

Het Caribisch gebied het meest populair bij mensen die hun partner ten huwelijk willen vragen (26 procent), ook de Verenigde Staten (23 procent), Frankrijk (11 procent) en Italië (11 procent) zijn favoriet.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.