Huwelijk trends volgens Facebook

De kans dat je als single voor het einde van 2014 nog in het huwelijksbootje stapt is waarschijnlijk nihil, maar het kan nooit kwaad om een paar mooie trouwbestemmingen in het achterhoofd te hebben voor volgend jaar toch? Je weet maar nooit wanneer de liefde toeslaat!

Facebook dook in de meest populaire trouwbestemmingen van dit jaar. Ze doken in alle data en lieten zien waar de pas getrouwden in Amerika en daarbuiten op honeymoon gingen. Want deze lovebirds veranderden hun relatiestatus binnen een week of twee na de huwelijksvoltrekking natuurlijk in: getrouwd!

Las Vegas meest populair

De meest populaire plek ter wereld om in het huwelijksbootje te treden is Las Vegas. Of je nu wel of geen Elvis kostuum aantrekt, deze geweldige feeststad blijf ongekende aantrekkingskracht uitoefenen op stelletjes die met elkaar willen trouwen. Niet alleen het huwelijk vindt daar plaats, de koppeltjes blijven ook nog even in het gok-walhalla hangen voor de huwelijksreis. Deze bestemming voert echt de internationale ranglijst aan als het gaat om meest populaire huwelijksbestemmingen! Op de tweede plaatst komt een exotisch Hawaii en op de derde plek staat Mexico.

De top 10 bestemmingen voor huwelijksreizen wereldwijd

1. Las Vegas, USA
2. Lahaina, USA
3. Honolulu, USA
4. Playa del Carmen, Mexico
5. Cancún, Mexico
6. Punta Cana, Dominican Republic
7. Montego Bay, Jamaica
8. Antalya, Turkey
9. Castries, St. Lucia
10. Gramado, Brazil

Zon, zee en strand

Hoewel het in Las Vegas snoeiheet kan zijn is erg geen strand te bekennen. De overige top bestemmingen allemaal zonbestemmingen, oftewel strandbestemmingen. Pas getrouwde stelletjes kiezen dus massaal voor zon, zee en strand tijdens hun huwelijksreis. Wanneer je de USA buiten beschouwing laat dan komen Bodrum in Turkijke, St Lucia en de Maladiven de top 10 compleet.

Hawaii romantische huwelijksbestemming

Pas getrouwde stellen uit de USA kiezen vooral Hawaii als bestemming voor de huwelijksreis. De populairste plekken op Hawaii zijn Lahaina op eiland Maui, Honolulu op eiland O’ahu en Līhuʻe op eiland Kaua’i.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!