Huwelijk trends volgens Facebook

De kans dat je als single voor het einde van 2014 nog in het huwelijksbootje stapt is waarschijnlijk nihil, maar het kan nooit kwaad om een paar mooie trouwbestemmingen in het achterhoofd te hebben voor volgend jaar toch? Je weet maar nooit wanneer de liefde toeslaat!

Facebook dook in de meest populaire trouwbestemmingen van dit jaar. Ze doken in alle data en lieten zien waar de pas getrouwden in Amerika en daarbuiten op honeymoon gingen. Want deze lovebirds veranderden hun relatiestatus binnen een week of twee na de huwelijksvoltrekking natuurlijk in: getrouwd!

Las Vegas meest populair

De meest populaire plek ter wereld om in het huwelijksbootje te treden is Las Vegas. Of je nu wel of geen Elvis kostuum aantrekt, deze geweldige feeststad blijf ongekende aantrekkingskracht uitoefenen op stelletjes die met elkaar willen trouwen. Niet alleen het huwelijk vindt daar plaats, de koppeltjes blijven ook nog even in het gok-walhalla hangen voor de huwelijksreis. Deze bestemming voert echt de internationale ranglijst aan als het gaat om meest populaire huwelijksbestemmingen! Op de tweede plaatst komt een exotisch Hawaii en op de derde plek staat Mexico.

De top 10 bestemmingen voor huwelijksreizen wereldwijd

1. Las Vegas, USA
2. Lahaina, USA
3. Honolulu, USA
4. Playa del Carmen, Mexico
5. Cancún, Mexico
6. Punta Cana, Dominican Republic
7. Montego Bay, Jamaica
8. Antalya, Turkey
9. Castries, St. Lucia
10. Gramado, Brazil

Zon, zee en strand

Hoewel het in Las Vegas snoeiheet kan zijn is erg geen strand te bekennen. De overige top bestemmingen allemaal zonbestemmingen, oftewel strandbestemmingen. Pas getrouwde stelletjes kiezen dus massaal voor zon, zee en strand tijdens hun huwelijksreis. Wanneer je de USA buiten beschouwing laat dan komen Bodrum in Turkijke, St Lucia en de Maladiven de top 10 compleet.

Hawaii romantische huwelijksbestemming

Pas getrouwde stellen uit de USA kiezen vooral Hawaii als bestemming voor de huwelijksreis. De populairste plekken op Hawaii zijn Lahaina op eiland Maui, Honolulu op eiland O’ahu en Līhuʻe op eiland Kaua’i.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?