Braziliaanse vrouwen

Huwbare singles gezocht

Volgens welingelichte kringen is ons ter oren gekomen dat er nood is aan mannen, en wel aan single mannen. Dit nieuwtje kunnen wij voor al die single mannen in Nederland toch niet voorbij laten gaan zonder er melding van te maken.

Zie voorwaarden

Voordat jullie mannen te veel hoop krijgen, gaan we eerst wat uit de doeken doen. Daarnaast zijn er enkele voorwaarden, de zogenaamde kleine lettertjes, die wat roet in het feestmaal kunnen gooien.

De plaats waar het gebrek heerst is niet naast de deur. Het is het dorp Noiva do Cordeiro, in het zuiden van Brazilië.

Vrouwen zwaaien de scepter

Het dorp op het platteland is opgericht door Maria Senhorine de Lima, nadat die uit een gedwongen huwelijk was gevlucht. Andere door de maatschappij verstoten vrouwen zijn haar gevolgd.

Het dorp wordt geleid door vrouwen, en dat moeten kandidaten goed beseffen. “Doe wat wij zeggen en leef volgens onze regels”, aldus een inwoonster. “Er zijn veel dingen die vrouwen beter doen dan mannen. Ons dorp is mooier, beter georganiseerd en harmonieuzer dan wanneer mannen hier de scepter zouden zwaaien”.

Huwbare mannen gezocht

De jonge vrouwen, gefrustreerd door het gebrek aan mannen, hebben een oproep gedaan om huwbare mannen te zoeken. Zij dromen ervan verliefd te worden en te trouwen. Maar zij wonen hier graag en willen hun dorp niet verlaten om een man te vinden.

De enige mannen die de single meisjes, hier ontmoeten zijn al getrouwd ofwel zijn ze familie. Iedereen is hier met elkaar verwant. De meesten hebben al lang geen man meer in hun armen gehouden.

Huisvader in plaats van kostwinner

Waarschijnlijk zullen alle mannen in eerste instantie met open armen ontvangen worden. Vind je het geen probleem als de vrouwen om je heen de broek aan hebben, je waarschijnlijk keuze te over hebt, i.p.v. dat je in Nederland tot nu toe steeds overschiet.

Je het best een prettig vooruitzicht vindt huisvader te worden onder een altijd zonnige hemel i.p.v. nu dagelijks naar kantoor te gaan van 9 tot 5, kostwinner af.
En lijkt het je ook geen straf vooral vrouwen in het straat beeld te treffen, dan zou ik als ik jou was eens op google maps gaan kijken waar het dorp Noiva do Cordeiro wel moge liggen.

Voel jij je geroepen dit probleem op je te nemen. Dan wensen we jou veel succes. Op naar een nieuwe manier van leven.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!