Huub Stapel

Huub Stapel is terug met MV²

Huub Stapel is terug in de theaters met een onemanshow over liefde en relaties. MV² (man vrouw in het kwadraat) is een persoonlijke voorstelling met méér liedjes, méér verhalen, méér mooie poëzie en méér Huub. Hij laat veel zien van zichzelf in MV². Huub vertelt over de onhandigheden en ongemakken tussen mannen en vrouwen, en is niet bang om zijn eigen ervaringen tegen het licht te houden. Dit leidt tot nieuwe verfrissende inzichten, voor singles en geliefden.

Valkuilen in het kwadraat en LIEFDE in hoofdletters

MV² zet je aan tot nadenken over de valkuilen waar je zelf net zo hard instapt, elke keer weer. Net als je denkt dat je dit lesje nu wel geleerd hebt maak je dezelfde fout. Tot je eigen verbazing eigenlijk. Huub kent dat, vertelt erover en laat zien hoe je het misschien een stukje beter kan doen. Dat je meer van elkaar begrijpt. Dat je daardoor elkaar wat meer accepteert en dat de liefde zo meer kans krijgt. Want mensen, daar gaat het toch om, altijd en overal: DE LIEFDE. En dat mag gerust in hoofdletters.

Huub zorgt voor een avond vol herkenning

MV² is een kleine leerschool, een avond vol herkenning en misschien wel het begin van verbetering. Wie weet. Maar bovenal is MV² een voorstelling vol hilarische momenten, even geestig als ontroerend met melancholische liedjes en herkenbare verhalen.

De tekst van MV² is geschreven door Peter de Baan. Al repeterend heeft Huub Stapel er natuurlijk zijn eigen stempel op gedrukt. Er is geschrapt en er zijn dingen bijgeschreven. Zo is het uiteindelijk een voorstelling geworden die Huub op het lijf geschreven is.

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus

Voor zijn eerdere voorstelling Mannen komen van mars, vrouwen van Venus en de voorstelling God van de slachting ontving Stapel in 2014 de Johan Kaart Prijs, een belangrijke theaterprijs. Uit het juryrapport: “Zijn tekstbehandeling is scherp en precies. Hij speelt de eigenaardigheden van zijn personage met zoveel ernst en overgave dat je niet anders kunt dan erin meegaan en erom lachen”.

Wanneer te zien?

Aankomende zaterdag speelt Huub Stapel in Apeldoorn in Theater Orpheus. Kaarten voor Apeldoorn zijn hier verkrijgbaar. Voor verdere speellijst tot eind 2015 kun je hier terecht.

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.