happy single

Humor is niet genoeg

Helaas grappige mannen van Nederland. Alleen een goed gevoel voor humor is niet genoeg om een vrouw te verleiden. We willen namelijk ook graag dat je aantrekkelijk bent.

Grappiger

In een onderzoek onder psychologiestudenten kwam naar voren dat wij aantrekkelijke mannen grappiger vinden dan een minder knappe vent.  Ook gaven de ondervraagden toe dat ze sneller zouden flirten met een knap exemplaar.

Intelligentie

De onderzoekers verklaren dit door het eenvoudige feit dat knappe mannen minder snel de indruk wekken zich serieus te willen binden voor een lange relatie. Ze denken ook dat mannen humor gebruiken om te tonen hoe intelligent ze wel zijn en om te bewijzen aan een vrouw dat ze over goede genen beschikken. Een andere verklaring is dat ze grappig willen zijn om te laten zien dat ze wel met ons naar bed willen.

Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips