happy single

Humor is niet genoeg

Helaas grappige mannen van Nederland. Alleen een goed gevoel voor humor is niet genoeg om een vrouw te verleiden. We willen namelijk ook graag dat je aantrekkelijk bent.

Grappiger

In een onderzoek onder psychologiestudenten kwam naar voren dat wij aantrekkelijke mannen grappiger vinden dan een minder knappe vent.  Ook gaven de ondervraagden toe dat ze sneller zouden flirten met een knap exemplaar.

Intelligentie

De onderzoekers verklaren dit door het eenvoudige feit dat knappe mannen minder snel de indruk wekken zich serieus te willen binden voor een lange relatie. Ze denken ook dat mannen humor gebruiken om te tonen hoe intelligent ze wel zijn en om te bewijzen aan een vrouw dat ze over goede genen beschikken. Een andere verklaring is dat ze grappig willen zijn om te laten zien dat ze wel met ons naar bed willen.

Bron: Telegraaf

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever.