happy single

Humor is niet genoeg

Helaas grappige mannen van Nederland. Alleen een goed gevoel voor humor is niet genoeg om een vrouw te verleiden. We willen namelijk ook graag dat je aantrekkelijk bent.

Grappiger

In een onderzoek onder psychologiestudenten kwam naar voren dat wij aantrekkelijke mannen grappiger vinden dan een minder knappe vent.  Ook gaven de ondervraagden toe dat ze sneller zouden flirten met een knap exemplaar.

Intelligentie

De onderzoekers verklaren dit door het eenvoudige feit dat knappe mannen minder snel de indruk wekken zich serieus te willen binden voor een lange relatie. Ze denken ook dat mannen humor gebruiken om te tonen hoe intelligent ze wel zijn en om te bewijzen aan een vrouw dat ze over goede genen beschikken. Een andere verklaring is dat ze grappig willen zijn om te laten zien dat ze wel met ons naar bed willen.

Bron: Telegraaf

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.